Petitchef

Rulada de porc cu legume la cuptor

Felul principal
6 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
700-800 g pulpa de porc

300 g carne tocata amestec

1 ceapa mijlocie

1 ardei rosu

1-2 castraveti murati



100 g ciuperci

legatura de patrunjel, tocat

pasta de tomate sare

piper * ulei de masline

Preparare

  • Carnea de porc se curata de pielita, se spala si se cresteaza pe lung astfel incat sa se intinda pe o suprafata cat mai mare pentru a putea fi rulata. Ori o bucata mare sau doua mai mici.
  • Se bat bine cu ciocanul de pane, punand o folie de plastic deasupra, ca sa nu stricam fibra. Carnea se aseaza pe o folie de aluminiu si se unge carnea cu mustar.
  • Apoi se adauga frunze de spanac. A avut si a pus frunze de salata verde. Peste salata se adauga carnea tocatasi amestecata deja cu ceapa tocata, sare si piper.
  • Taiem in fasii lungi, morcovul, castravetele murat si ardeiul rosu. Le asezam peste carne altrnandu-le. Acoperim cu cat mai mult patrunjel tocat si rulam cat mai strans, cu ajutorul foliei. Asa imbracata in folie o dam la cuptor pentru 30-40 de minute.
  • Apoi rupem folia si lasam inca 15-20 de minute sa prinda culoare. Tot in tava cu rulada se pun la cuptor cartofi, morcovi, ciuperci si ce mai doriti. Cand este gata se acopera, dar nu complect si se lasa sa se odihnesca cca 10 minute sa se intrepatrunda aromele.
  • Apoi se taie in bucati, cu o latura dreapta si cealalta pe oblic. Se aranjeaza pe platou alaturi de cartofi, morcovi si ciuperci.

Poze

Rulada de porc cu legume la cuptor, poza 1Rulada de porc cu legume la cuptor, poza 2Rulada de porc cu legume la cuptor, poza 3


Comentarii (13):

25/10/2016

Minunat

(0) (0) Abuz
01/12/2015

In reteta nu apare frunze de spanac si nici de salata
Dar, tu ai pus ...cit spanac..? cita frunze de salata?

(0) (0) Abuz
02/07/2015

Exceptionala!

(0) (0) Abuz
26/06/2015

Syper

(0) (0) Abuz
26/06/2015

Arata foarte bine !

(0) (0) Abuz
25/06/2015

F.buna,gustoasa ,arata bine

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Foarte buna rulada! nu e greu de facut!!

(0) (0) Abuz
25/06/2015

Eu as incerca sa pun si cateva ciuperci in tocatura de umplutura.Cand am avut, am pus si cateva bobite de mazare si a fost foarte bine, atat pentru gust , cat si pentru aspect.

(0) (0) Abuz
25/06/2015

"ciocanul de pane" vrei sa zici de paine? N-am mai auzit de asa ceva. Poate "de carne". "A avut si a pus frunze de salata verde." Cine e intrusul? "complect" NU STII ROMANESTE!

(0) (0) Abuz
11/10/2014

Azi am facuto,excelent

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
Chiftele cu legume-coapte, nu prajite!
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Rulada de porc si ciuperci la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulada din carne de porc
Rulada din carne de porc
4 porții
1h30m
Ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: