Petitchef

Sarmalute cu carne de porc si vita

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Calim ceapa. Varza murata se clateste putin in apa calduta, apoi se taie in bucati cat mai egale. Orezul se spala in cateva ape.
  • Se caleste ceapa cateva minute , apoi se adauga si orezul si se mai caleste putin. Se lasa la racit.
  • Amestecam carnea tocata cu ceapa si orezul calit , potrivim de condimente si rulam sarmalutele.
  • Pe fundul unei oale, de preferinta mai groasa sa reziste si in cuptor, asezam o mana , doua de varza murata tocata marunt, apoi cateva felii de afumatura sau bucati , apoi un rand de sarmalute.
  • Punem 1 lingura de bulion, 2 foi de dafin , si continuam cu alte sarmalute, pana cand se termina sarmalutele. Deasupra mai punem varza murata tocata si suc de rosii. , apoi completam cu apa fiarta, cat sa depaseasca 2 degete.
  • Punem piper boabe si lasam sa fiarba la foc mic 1 ora jumatate , completand din cand in cand cu apa fiarta.
  • Daca doriti le puteti da la cuptor pentru inca o jumatate de ora. Se presara marar tocat marunt si se servesc inundate de smantana , cu un ardei iute si mamaliguta aburinda.


Poze

Sarmalute cu carne de porc si vita
Sarmalute cu carne de porc si vita - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

16/12/2013

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
Ragoût cu vita si cartofi - reteta rapida
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine cu vită și legume
Tajine cu vită și legume
5 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute de vita cu parmezan
Chiftelute de vita cu parmezan
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează