Petitchef

Sarmale cu cascaval, fara orez

Altele
8 porții
45 min
2 h 40 m
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pregatesti frunzele de varza,le oparesti sau le inmoi putin in apa.toci cotoarele marunt si le pui pe fundul vasului peste betele de marar si de cimbru.
  • Pregatesti umplutura din carne,ceapa tocata,morcovi dati pe razatoare,mirodenii,verdeata,cascaval ras.
  • Rulezi sarmalele cu compozitia rezultata si le pui in randuri in oala.printre straturi,asezi rondelele de rosii,crengute de busuioc si de cimbru.trebuie sa alternezi straturile,iar ultimu strat sa fie de rondele de rosii si varza tocata.
  • Amesteci pasta de tomata cu apa si cu 100ml ulei si rastorni amestecul peste sarmale.pui vasul pe foc mic timp de 20min si apoi la cuptor pentru 2 ore,pana se inmoaie bine varza.sevesti sarmalele calde cu smantana si verdeata.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de orez (usor si simplu)
Salata de orez (usor si simplu)
7 porții
33 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Sarmale cu orez si ciuperci
Sarmale cu orez si ciuperci
8 porții
3 h 20 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Sarmale cu orez de post
Sarmale cu orez de post
8 porții
2 ore
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sarmale cu orez si ciuperci
Sarmale cu orez si ciuperci
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: