Petitchef

Sarmale cu cascaval, fara orez

Altele
8 porții
45 min
2 h 40 m
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Pregatesti frunzele de varza,le oparesti sau le inmoi putin in apa.toci cotoarele marunt si le pui pe fundul vasului peste betele de marar si de cimbru.
  • Pregatesti umplutura din carne,ceapa tocata,morcovi dati pe razatoare,mirodenii,verdeata,cascaval ras.
  • Rulezi sarmalele cu compozitia rezultata si le pui in randuri in oala.printre straturi,asezi rondelele de rosii,crengute de busuioc si de cimbru.trebuie sa alternezi straturile,iar ultimu strat sa fie de rondele de rosii si varza tocata.
  • Amesteci pasta de tomata cu apa si cu 100ml ulei si rastorni amestecul peste sarmale.pui vasul pe foc mic timp de 20min si apoi la cuptor pentru 2 ore,pana se inmoaie bine varza.sevesti sarmalele calde cu smantana si verdeata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.