Scordolea cu peste afumat

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
-
Waffe de cartofi - sandwich de waffe cu somon afumat si crema de branza
-
Tartă cu somon afumat cu aluat din cartofi
-
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Cartofii se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica. Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
- Nucile se macina. Usturoiul se curata si se piseaza. Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
- Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
- Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient. Condimentam cu sare si piper. Servim ca aperitiv cu paine prajita.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 690Kcal
- Carbo: 34.2g
- Grăsimi: 54.6g
- Grăsimi sat.: 6g
- Proteine: 11.4g
- Fibre: 5.5g
- Zahăr: 4.4g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (217g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!