Petitchef

Scordolea cu peste afumat

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Cartofii se fierb in apa cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica. Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
  • Nucile se macina. Usturoiul se curata si se piseaza. Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
  • Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
  • Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient. Condimentam cu sare si piper. Servim ca aperitiv cu paine prajita.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu peste afumat
Salata cu peste afumat
2 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Scordolea cu peste afumat
Scordolea cu peste afumat
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata cu sfecla si peste afumat
Salata cu sfecla si peste afumat
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.