Petitchef

Scordolea cu peste afumat

Antreuri
8 porții
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Cartofii se fierb in apa rece cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
    Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
    Nucile se macina.
    Usturoiul se curata si se piseaza.

    Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
    Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
    Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient.
    Condimentam cu sare si piper.

    Servim ca aperitiv cu paine prajita.

    Bon appetit!

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii (16):

TIRON, 20/06/2013

Ma apuc acum de ele

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/01/2014

Am mancat prima oara ! Excelenta mancare ! .

(0) (0) Abuz
anyta81, 24/06/2013

Toate retetele voastre sint superbe!

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Si de preparat cum se prepara ? Ghicim dimineata in ceasca cu ness?

(1) (0) Abuz
18/06/2013

INTERESANT......SI USOR DE GATIT

(0) (0) Abuz
18/06/2013

F.Bun

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Delicios !!!!

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Scordolea cu peste afumat
Scordolea cu peste afumat
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Salata de cartofi cu peste afumat
Salata de cartofi cu peste afumat
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de cartofi cu peste afumat
Salata de cartofi cu peste afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Terrine de dovlecei si somon afumat
Terrine de dovlecei si somon afumat
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei