Petitchef

Scordolea cu peste afumat

Antreuri
8 porții
40 min
Foarte ușor
345 Kcal

Ingrediente

8

Preparare

  • Cartofii se fierb in apa rece cu sare, dupa care se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
    Pestele se curata de oase si pielita si se toaca marunt.
    Nucile se macina.
    Usturoiul se curata si se piseaza.

    Intr-un castron punem nucile, le stopim cu 2 lingurite de apa rece si le frecam cu o lingura de lemn.
    Adaugam apoi uleiul cate putin, pana se termina, amestecand incontinuu ca la maioneza.
    Adaugam usturoiul, cartofii si pestele, amestecand bine dupa fiecare ingredient.
    Condimentam cu sare si piper.

    Servim ca aperitiv cu paine prajita.

    Bon appetit!

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 345Kcal
  • Carbo: 17.1g
  • Grăsimi: 27.3g
  • Grăsimi sat.: 3g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 2.2g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (109g)


Întrebări:




Comentarii (16):

TIRON, 20/06/2013

Ma apuc acum de ele

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/01/2014

Am mancat prima oara ! Excelenta mancare ! .

(0) (0) Abuz
anyta81, 24/06/2013

Toate retetele voastre sint superbe!

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Si de preparat cum se prepara ? Ghicim dimineata in ceasca cu ness?

(1) (0) Abuz
18/06/2013

INTERESANT......SI USOR DE GATIT

(0) (0) Abuz
18/06/2013

F.Bun

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Delicios !!!!

(0) (0) Abuz
18/06/2013

Excelent!!!

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
17/06/2013

Bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează