Scrumbie de dunare la gratar

Felul principal
3 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salpicão - salata braziliana


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Curatam pestele, il spalam apoi il condimentam si il invelim in folie cum facut .Daca nu doriti sa il puneti in folie si il puneti asa direct pe gratar, ungeti gratarul cu putina grasime si neaparat gratarul sa fie incins ca pestele sa nu se lipeasca.
  • Il intoarcem pe ambele parti pana cand este gata, relativ pestele se face repede asa ca nu e nevoie de mult timp de preparare.
  • Separat fierbem cartofii cu putin delikat , dupa fierbere ii amestecam cu putin unt si daca doriti presarati putin marar sau patrunjel verde proaspat tocat.
  • Pe un platou asezam cateva frunze de salata verde, peste ea punem scrumbia, langa asezam cartofii nature
  • Ornam cu cateva feliute de lamaie si ridichi.La servire stoarcem zeama de lamaie deasupra pestelui si .


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
04/05/2019

Delicat la cartofi? În special la peste!!!!!?????

(0) (0) abuz
11/02/2014

Deliciu devenit capriciu.............!

(0) (0) abuz
31/08/2013

DELICIOASA !!!

(0) (0) abuz
07/06/2013

DELICIOASA !!!

(0) (0) abuz
31/05/2013

Este bele sa tot bei bupa

(0) (0) abuz
27/04/2013

+10

(0) (0) abuz
26/04/2013

Delicios

(0) (0) abuz
23/04/2013

Dacă ai băgat Delikat, e egal cu zero...

(0) (0) abuz
06/04/2013

GUSTOS....

(0) (0) abuz
04/04/2013

Ce condimente sa folosim

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+