Somon în crustă de fistic
Există mâncăruri care se potrivesc la fel de bine la o cină specială cât și la un prânz în timpul săptămânii. Somonul în crustă de fistic este unul dintre acestea. Un fel de mâncare ce combină sănătatea cu plăcerea de a mânca ceva gustos și bine prezentat, fără complicații inutile. Atrăgătoare la vedere și săracă în calorii, această rețetă este originală, diferită și arată întotdeauna bine cu puțin efort. În această propunere, file de somon este însoțită de mărar, fistic și o atingere de miere, muștar și lămâie pentru a-i spori aroma naturală. Copt în cuptor, rezultatul este suculent, delicat și plin de echilibru. Finețea peștelui este echilibrată de textura fisticului, creând un fel de mâncare plin de nuanțe. Și cel mai bun lucru este că nu ai nevoie de nicio tehnică sau practică pentru a o prepara în mai puțin de jumătate de oră. Doar dorința de a mânca bine și de a te bucura de ea de la prima mușcătură.
Ingrediente
Materiale
- Bol mic
- Pensulă de bucătărie (opțional)
- prosop de hârtie
- Hârtie de copt
- Răzătoare



