Petitchef

Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac )

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt Galuste:

Preparare

  • Lintea se spala bine, ceapa se decojeste si se taie marunt, usturoiul se piseaza intr-o oala se pune uleiul la incins si se caleste ceapa,peste se pune lintea rosie,se pune apa cat sa acopere, sare si se lasa sa fiarba pana devine moale.
  • Cand lintea s-a inmuiat se ia blenderul de mana si se mixeaza pana devine supa pastoasa se mai pune apa nu mult sa aibe o consistenta de crema se adauga inca sare dupa gust, piper, usturoiul pisat intr-o farfurie amestecam smantana cu faina si putin din zeama de la supa si adaugam continutul la supa, lasam sa fiarba .
  • Intre timp punem intr- o alta oala la fiert niste apa cand fierbe pune rosiile crestate in apa clocotita lasam in jur de un minut dupa care le scufundam intr-un vas cu apa rece, decojim rosiile si cu ajutorul blenderului de mana le mixam sa obtinem zeama, pasta de rosii adaugam si rosiile la supa si lasam sa fiarba, cand supa e gata adaugam o lingurita de tarhon uscat si stingem focul.
  • Galustele le putem pregati pana fierbe lintea, e chiar indicat ca trebuie sa stea in frigider inainte de servire.Intr-o oala mai mica punem apa la fiert branza se amesteca cu oul, faina, sare si patrunjelul verde tocat marunt cand apa fierbe punem galustele la fiert in apa si se fierb pana se ridica la suprafata intr-o sita scoatem galustele si le lasam sa se raceasca este posibil ca galustele sa se lase nu va speriati lasati-le in pace sa se raceasca intr-o tigaie prajim fara nici un pic de ulei semintele de susan cand galustele s-au racit se iau intre palme si se remodeleaza galustele sub forma rotunda si se tavalesc in susan se pun toate pe o farfurie si se pune la frigider 15 - 20 min.


Poze

Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac )
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 2
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 3
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 4
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 5
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 6
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 7
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 8
Supa crema de linte rosie cu galuste de branza (Montignac ) - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

14/11/2013

Ai amestecat aiurea glucidele (lintea, soia) cu lipidele (smantana), plus ca unele din alimente nu sunt permise in faza I. Reteta nu are nimic de-a face cu dieta Montignac.

(0) (0) Abuz
25/09/2013

Trebuie sa o incerc pentru ca suna delicios!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supă cremă de spanac-petitchef
Supă cremă de spanac-petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
Supă cremă din varză kale (gătită la oala sub presiune)
4 porții
22 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
Supa de sfecla rosie - usoara si rapida
2 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara! „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează