Petitchef

Supa crema de mazare cu susan

Sabina mai multe rețete
(4.60/5 - 15 voturi)
Felul principal
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

4 porții
un borcan cu mazare

un cartof mai mare

un dovlecel

2 morcovi potriviti

2-3 fire de ceapa verde

2 linguri ulei de masline



sare si piper

Preparare

Etapa 1

Curatam morcovul, cartoful, ceapa si dovlecelul, le taiem bucati potrivite si le punem la fiert in apa (500ml) cu putina sare.

Etapa 2

Cand legumele sunt aproape fierte adaugam mazarea si lasam pe foc inca 10-15 minute.

Etapa 3

Lasam legumele cateva minutele sa se raceasca si mixam, adaugand cele doua linguri de ulei de masline si condimentam dupa gust cu sare si piper. La final decoram cu seminte de susan si patrunjel proaspat sau uscat.

Etapa 4

Este o supa delicioasa, mai ales acum dupa festinul de Paste. Este potrivita si pentru cei mici mai mofturosi.






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenBunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de HalloweenSupa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!O aromă intensă de cafeaO aromă intensă de cafea

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: