Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Adaugati apoi cartofii, telina si morcovii si amestecati cateva minute. Adaugati 4 cani de apa si cuburile Knorr. Fierbeti 3 minute, apoi adaugati rosiile. Dupa inca 10 minute de fiert adaugati si dovlecelul, fasolea si varza.
Fierbeti pana legumele sunt moi. Apoi adaugati restul ingredientelor si mai fierbeti 10 minute. Serviti cu paine proaspata si cu cascaval razalit pe deasupra.
Cel mai important la aceasta supa este sa respectam ordinea de fierbere a legumelor pentru a nu fi nici unele prea fierte si prea moi.
Eu stiu ca aceasta supa nu se prajeste nimic se fierbe totul chiar si uleiul de masline si mai incearca sa pui la final o jumatate de lingurita de pesto genovese
Comentarii:
Excelenta reteta, am facut-o acum, multumesc
Este interesant , ma intreb in ce tara din fundul Africii traiesc romanii ca ei nu cunosc unitatile de masura. Ei masoara ince in cani si pahare!!!!
Cum poti sa spui ca si gramaj o cana???
Eu stiu ca aceasta supa nu se prajeste nimic se fierbe totul chiar si uleiul de masline si mai incearca sa pui la final o jumatate de lingurita de pesto genovese