Petitchef

Tochitura cu carne de porc

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 grcarne de porc

1-2 cepe

3-4 catei de usturoi


1 lg bulion

2 cani de apa sau supa

ulei

piper boabe,foi de dafin,sare,cimbru,boia dulce si iute

Preparare

  • Etapa 1 - Tochitura cu carne de porc
    Pt inceput,acoperim fundul unei tigai cu putin ulei,lasam sa se incinga bine si punem bucatile de carne taiate mici si le calim pe o parte si pe cealalata. Scoatem apoi carnea si punem ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul.
  • Etapa 2 - Tochitura cu carne de porc
    Cand cepa s-a rumenit,adaugam boia dupa gust,apoi punem inapoi si bucatile de carne,amestecand incontinuu.Apoi,adugam si cele 2 cani de apa,punem frunzele ede dafin,piperul boabe si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.La primul clocot adaugam si bulionul.
  • Etapa 3 - Tochitura cu carne de porc
    Se lasa la foc mic sa fiarba inabusit,acoperit cu un capac pana ce carnea este gata.Daca mai este nevoie puteti completa cu apa,de preferabil calda ca sa nu se inceteze fierberea.Spre final adaugam si usturoiul taiat felii subtiri.Personal am ales sa il pisez.Apoi punem si cimbru dupa gust.Mai lasam sa se impreieteneasca cateva minute.
  • Etapa 4 - Tochitura cu carne de porc

Poze

Tochitura cu carne de porc, poza 1Tochitura cu carne de porc, poza 2



Comentarii (85):

doru, 17/01/2019

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Andrei, 22/09/2018

O.K. !!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
camiss, 25/12/2017

Super site!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/11/2016

Cate boabe de piper sa punem.si sare,cat si cand sa o punem :D ?O incerc chiar acum

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2016

Inca nam incercato bunicamea o va face maine

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2015

Foarte buna....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/09/2015

Foarte buna reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/04/2015

Am gatit aceasta reteta.este foarte buna.mersi

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/04/2015

Am modificat un pic reteta adaugand morcov si praz in acelasi timp cu ceapa si ardeiul, iar impreuna cu carnea dupa ce am calit-o am adaugat vinete si dovlecel verde. Am facut un piure taranesc cu unt, cascaval, marar, patrujel si condiment. Am folosit numai ulei de masline . A iesit traznet. Pofta buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/03/2015

Mam cacat diaree de l asta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Tochitura din carne de vita
Tochitura din carne de vita
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tochitura din organe de porc
Tochitura din organe de porc
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tochitura de porc (reteta video)
Tochitura de porc (reteta video)
3 porții
35 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteCarnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?Stii sa folosesti corect un termometru pentru carne?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: