Petitchef

Muschiulet de porc in crusta de piper

Felul principal
2 porții
45 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Spălați și curățați piele de porc.
  • Pune intr-un castron și se acoperă cu vin.
  • Acoperiți vasul.
  • Frigorific pentru mai multe ore.
  • Stratul de folie de aluminiu este plasat piper.
  • Etapa 6 - Muschiulet de porc in crusta de piper
    Apoi se ruleaza mușchi , care acoperă toate părțile.
    Puneți-le într-o cratiță și se fierbe la foc mic până la auriu.
  • Se serveste cu topping favorit.


Poze

Muschiulet de porc in crusta de piper
Muschiulet de porc in crusta de piper - poza 2
Muschiulet de porc in crusta de piper - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

John_, 08/05/2018

Muschi cu piele de porc nu am gasit, asa ca am cumparat pielea separat. Am turnat vinul (mai bine-l beam!). Am rulat muschiul pe toate partile. Cu pielea nu stiam ce sa fac, asa ca am rulat-o si pe ea. Am fiert totul pana a devenit aragazul auriu. A iesit ceva demential! La topping am renuntat. Nu stiam cum sa cumpar: la punga, la cutie, la borcan sau vrac? In rest reteta este sublima!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cod in crustă de chorizo
Cod in crustă de chorizo
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează