Petitchef

Tochitura de porc

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
Carne de porc cca 500 g

Carnati de porc

Mamaliga

Branza rasa


Sare, piper

Preparare

  • Carnea se taie bucatele potrivite, se pune la prajit, adaugandu-se apa fierbinte din cand in cand, pana se innmoaie si intra furculita in ea usor.
  • Cand carnea este facuta adaugam si carnati. La final puneti sarea si piperul.
  • Daca vreti puteti sa-i adaugati suc de rosii si usturoi.
    Se serveste alaturi de mamaliguta, branza rasa si un ou ochi cine vrea poate sa adauge si o lingura de smantana.

Poze

Tochitura de porc, poza 1Tochitura de porc, poza 2


Comentarii:

02/05/2015

F b

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/01/2014

Super tari

(0) (0) Abuz
02/11/2013

E belea
si cu o tuica fiarta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Tochitura din organe de porc
Tochitura din organe de porc
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tochitura de porc (reteta video)
Tochitura de porc (reteta video)
3 porții
35 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Tochitura cu carne de porc
Tochitura cu carne de porc
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: