De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 250 g paste scurte jumatate piept de pui un fir ceapa verde 150 g ciuperci 200 ml smantana de gatit 1 lingura piure de rosii sare, piper ulei de masl...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: un piept de pui mediu o legatura de ceapa verde doi catei de usturoi putin ulei de masline o cutie mica de smantana pentru gatit o lingura de faina ...
Ingrediente: 250 g paste de porumb 200 ml suc de rosii 2 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc sare ...
Ingrediente: paste fierte pentru 2 persoane 1/2 canita de telemea 1/3 canita vin alb 3 felii de bacon 3 felii de pastrama piept de pui afumat 1/2 canita ciuperci ...
Ingrediente: 200 ml suc de rosii 1 rosie 1 ceapa 1 ardei gras 1 morcov 1 piept de pui 3 catei usturoi 2 linguri ulei de masline rozmarin si busuioc sare si piper ...
Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 ...
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati cubulet...