-
Home
-
Rețete
-
Retete cu paste
Paste cu Cimbru, Morcov
5 rețete
(8 voturi), (1) , (13)
Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: 250 g paste 2 dovlecei 2 morcovi 2 rosii o jumate de ceapa rosie jumate de legatura de patrunjel verde 10 masline o lingura de mustar ulei sare,...
(4 voturi), (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 25 min
Ingrediente: 400 g paste fainoase 80 ml ulei 100 g mazare congelata 2 morcovi 400 g ciuperci 1 ceapa 5 catei usturoi 200 g cuburi rosii 100 g cascaval 1 l...
(42 voturi), (3) , (12)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: un pachet foi lasagnia 500 g piept de pui tocat 2 cepe 1 morcov 5 rosii piper cimbru sare 3 lg ulei Sos: 100 g unt 3 lg faina 1 l lapte 300 gr...
(30 voturi), (7) , (35)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 pulpa de miel (aprox 1 kg) 1 portocala curatata si impartita in felii 1 buchetel de frunze de oregano(sau oregano uscat) sare si piper 3 linguri...
(22 voturi), (1) , (5)
Felul principal Foarte ușor 30 min 35 min
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
(212 voturi)
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.