Ingrediente: Am folosit pentru pulpe: 6 pulpe de pui dezosate 2 catei de usturoi 3 cepsoare mici sos soia,sos teriyaki curry,boia, 5 spices Pentru sos: 100 gr...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un...
Am mâncat de curând într-un restaurant un preparat asem?n?tor care mi-a pl?cut foarte mult, cu un gust aparte, dulce-acri?or, a?a c? am încercat s? prepar ?i eu acas? acest pui cu sos de rodii. Re?eta exact? a celor de la restaurant nu am ?tiut-o, dar ?i
Rodia este un fruct plin cu sute de seminte de culoare rosie, avand forma unor graunte, pline cu un lichid dulce-acrisor, comestibil. Beneficiile consumului de suc de rodie sunt multe.
Dup? ce acum câteva zile, am preg?tit o delicioas? "Dorada cu sos de rodii", am r?mas cu o bucat? destul de mare de rodie zemoas? ?i gustoas?.
A?a c?, m-am hot?rât s? r?mân în zona buc?t?riei Israeliene (buc?t?ria Oriental? e una din buc?t?rii