Ingrediente: Am folosit pentru pulpe: 6 pulpe de pui dezosate 2 catei de usturoi 3 cepsoare mici sos soia,sos teriyaki curry,boia, 5 spices Pentru sos: 100 ...
Ingrediente: Tajine sau tagine (in berbera), este un fel de mancare marocan, intitulat astfel dupa denumirea vasului in care se prepara mancarea. In Cipru, un vas ...
Am mâncat de curând într-un restaurant un preparat asem?n?tor care mi-a pl?cut foarte mult, cu un gust aparte, dulce-acri?or, a?a c? am încercat s? prepar ?i eu acas? acest pui cu sos de rodii. Re?eta exact? a celor de la restaurant nu am ?tiut-o, dar ?i
Rodia este un fruct plin cu sute de seminte de culoare rosie, avand forma unor graunte, pline cu un lichid dulce-acrisor, comestibil. Beneficiile consumului de suc de rodie sunt multe.
Dup? ce acum câteva zile, am preg?tit o delicioas? "Dorada cu sos de rodii", am r?mas cu o bucat? destul de mare de rodie zemoas? ?i gustoas?.
A?a c?, m-am hot?rât s? r?mân în zona buc?t?riei Israeliene (buc?t?ria Oriental? e una din buc?t?rii