Petitchef

Retete cu cacao si ciocolata - pagina 19

440 rețete
Rețetă Desert cu banane si piscoturi

Desert cu banane si piscoturi

(6 voturi), (2) , (3)
Desert Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g banane zeama de la 1 lamaie 2 plicuri zahar vanilat 50 ml rom 1 lingura margarina folie de polietilena pentru tava 250 ml lapte 2 plicuri...
Rețetă Crema din frisca pentru tort dobos

Crema din frisca pentru tort dobos

(4 voturi), (3)
Altele Foarte ușor 30 min 10 min
Ingrediente: 250 g frisca 200 g ciocolata de menaj 50 g cacao 200 g zahar 15 ml rom un pachetel cu zahar vanilat
Rețetă Tort botez

Tort botez

(2 voturi), (1)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: pt un tort de 5-6 kg pt blat: 12 oua 400 gr zahar 16 linguri faina 2 prafuri copt un plic cacao pt crem ganache de ciocolata: 500 ciocolata 400 ml...
Rețetă Chant eclair

Chant eclair

(2 voturi)
Desert Foarte ușor 1 oră 20 min
Ingrediente: pt. blat 8 oua 1 praf de sare 8 linguri zahar 8 linguri faina cate 1 lingura unt si faina pentru tava. pt. crema 3 oua 4 linguri cacao 16 linguri...
Rețetă Rulada cu inghetata

Rulada cu inghetata

(2 voturi), (4)
Desert Foarte ușor 50 min 691 kcal
Ingrediente: 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri faina 1 pachet zahar vanilat 2 linguri cacao Pentru crema: 150 g unt 80 g zahar pudra 1-2 linguri de rom Pentru...
Rețetă Tort cu fructe uscate

Tort cu fructe uscate

(1 vot)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 150 g nuci macinate, 100 g stafide, 100 g nuci maruntite, 150 g smochine uscate taiate, 200 g rahat, 250 g biscuiti, 100 g ciocolata amaruie, 250...
Rețetă Tort de biscuiti cu frisca

Tort de biscuiti cu frisca

(4 voturi), (1) , (3)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 400 g biscuiti, 250 g nuci, 200 ml cafea preparata slaba, 2 linguri cacao, 100 g frisca, 1 lingura esenta rom. Pentru crema: 300 g ciocolata...
Rețetă Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

(3 voturi), (1)
Reteta Crema de cacao  cu gelatina I Reteta Crema de ciocolata  cu gelatina I Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la  ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează