Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g. cio...
Ingrediente: Blat de cacao: 3 oua 100 g zahar 80 g faina 20 g cacao 1 lingurita praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida Sos...
Ingrediente: blat de cacao: 8 oua, 8 linguri zahar, 6 linguri faina, 2 linguri cacao neagra, 4 linguri ulei, un praf de sare. crema de ciocolata alba cu alun...
Ingrediente: Strat de biscuiți : 800 g biscuiți simpli Sirop: 400 ml cafea Crema: 600 ml lapte, 95 g ciocolată cu caramel, 95 g ciocolată cu capsuni, 1 plic gel...
Ingrediente: Blat: 3 oua un pahar de zahar un pahar faina putina sare 3 linguri cacao 3 inguri ulei Crema: doua galbenusuri 200 ml frisca lichida 200 ml smantana+...
Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 20...
Ingrediente: Aluatul de furseuri : 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Al...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr za...
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un p...
Ingrediente: 400 gr lapte condensat dulce 200 ml smantana lichida 300 ml whisky 40 gr ciocolata topita 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de extract de cafea...
Ingrediente: 350 ml cafea rece 200 ml lapte 90 gr lapte condensat dulce 40 gr ciocolata 1 lingurita esenta de vanilie cuburi de gheata Chantilly Cacao pu...
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichi...
Ingrediente: 1 cana cu zahar 1 cana cu biscuiti pisati(eu am folosit de ovaz) 1/2 cana cu ulei 2 cani cu faina 1 cana cu apa 1 borcan cu gem(eu am folosi...
Ingrediente: Ingrediente: 1. o cana si jumatate de faina 2. o cana si jumatate de zahar (nu iese prea dulce dar se mai indulceste dupa pofta cu zaharul ...
Ingrediente: un pachet mare de piscoturi (48 bucati) 300 ml cafea tare( la 300 ml apa se pun 5 lingurite de cafea) 50 ml lichior Amaretto (sau rom) 500 gr...
Ingrediente: 150 g unt, topit 275 g buscuiti digestivi, pisati 1/4 lingurita de scortisoara 22 g gelatina praf 3 linguri de apa rece 2 oua, separate 120 g zahar b...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 400g făină 2 linguri zahăr 2 linguriţe cacao 2 linguriţe cafea 30 g unt 250 ml vin dulce 1 albuş ulei sare forme de rulouri (cilindr...
Ingrediente: Blat: 7 oua 7 linguri de zahar 2 linguri de cacao 150 gr. de faina 60 gr. de nuca macinata 1 praf de copt CREMA:4 galbenusuri 30 gr de gelatin...
Ingrediente: Pentru aluat: 4 oua 150 g. zahar pudra 125 ml. ulei 125 ml. apa minerala 3 fiole esenta de rom 150 g. faina 1/2 plic praf de copt 2 linguri cacao 1 li...
Ingrediente: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri cu faina praf de copt SIROPUL pentru Tortul amandina: 400 ml apa 200 gr zahar 2 plicuri...