Ingrediente: 500 g carne de porc afumata cartofi pana se umple cratita trei sferturi 300 g mazare 1 ceapa mare 2 linguri pasta de ardei 500 ml suc de rosii 3...
Ingrediente: Aluatul: 400 g faina, 100 ml untdelemn sau unt, 100 g zahar, 100 ml lapte, o lingurita cu virf bicarbonat de - amoniu, un virf de lingurita sare,...
Ingrediente: 500 g faina, 200 g untura de porc, unt sau margarina, 200 ml smintina, un galbenus, un ou intreg, 50-100 g zahar, 100 g nuci macinate un praf de...
Ingrediente: 1 varza marime mijlocie 500 g carne de porc tocata 250 g de sunca de porc afumata 150 g orez 1 ceapa mare 150 ml ulei piper boia rosie sare 1 l...
Ingrediente: 1.5kg cotlet sau pulpa de porc o varza mica 2 linguri mustar picant sucul stors de la trei portocale 3 linguri de zahar 2 pahare vin alb 1 lingura...
Ingrediente: 500 g carne de porc slaba 1 cana orez 1 gogosar rosu patrunjel verde piper,sare 1 ceapa mare 2 oua 4 linguri faina,ulei 1 lingura pasta de rosii
Ingrediente: 1 lingurita ulei de masline O ceapa taiata marunt 300 g carnati de porc de buna calitate, fara pielita, tocati marunt O jumatate de morcov ras 100...
Ingrediente: 1 lingura de unt 2 cepe, taiate marunt 400 g ficat de pui, taiat mic 3 linguri de coniac 300 g carne de porc, tocata 2 oua 200 ml smantana grasa...
Ingrediente: 500 g mazare noua un morcov potrivit 2-3 fire ceapa verde 2 linguri bulion marar patrunjel condimente 2-3 bucati cu carnati de porc afumati
Ingrediente: 500 g carne de porc semigrasa 1 kg de varza acra taiata ca fideaua 2-3 linguri untdelemn o ceapa boia dulce sau pasta de ardei marar, cimbru o...
Reteta aceasta am prestat-o intr-o zi ploioasa de duminica, cand totul afara era trist si gri, si placerea cea mai mare e sa stai in casa cu cei dragi si sa le pregatesti ceva bun. Am avut un muschiulet de porc de 700 g pe care l-am fasonat, l-am despic
Ingrediente: -un piciorus mai delicat de porc -2 urechi imense -1 capatana de usturoi -sare Dupa ce am stresat urechile vreo 10 zile, spalandu-le in multe ape si parlindu-le de fiecare data cand le scoteam din frigider sa le prepar, m-am deci
Raciturile, asa se numesc pe la noi, se fac din cap de porc, picioare si carne macra , dar nu foarte multa. Bucatile de carne se spala, se portioneaza si daca trebuie se sparg oasele mai mari cu toporisca pentru oase. Se pun toate la fiert cu multa
Foarte gustos si usor de facut. Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :). Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau a
Azi v? propun un preparat numai bun de pus pe masa de prânz duminica sau chiar la o cin? servit? mai devreme. Este o alternativ? apetisant? la ve?nicii cartofi , oricum ar fi ei prepara?i. Am folosit: - 400 g fasole verde - 400 g carne de porc
mal Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine. Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o