Ingrediente: 2 morcovi ( unul se da pe razatoare) carne de porc- taiata cubulete kaizer afumat- tot cubulete 1 ceapa o telina potrivita 4 cartofi 250 g...
Ingrediente: 12 cartofi un varf de cutit boia de ardei iute 1 lingura boia de ardei dulce 4-5 catei de usturoi 1 lingura sare un varf de cutit piper 50 ml ulei...
Originar din Asia Centrala, usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate, cu o istorie de peste 5000 de ani. Egiptenii antici au fost primii care au cultivat aceasta planta, care a jucat si un rol important in cultura lor.
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 1 capatana de usturoi, desfacuta, dar cateii de usturoi sa fie necuratati de coaja 2 lingurite ghimbir macinat 2...
Ingrediente: 500 g ceapa, tocata mare 2 capatani de usturoi, curatate 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati 3 linguri ulei de masline 1 lingurita otet 2...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 4 cartofi curatati de coaja si taiati 1 morcov curatat si taiat rondele 1 ceapa taiata in jumatate 1 bucata de praz frunze de telina sau 100-150g...
Ingrediente: 1 kg crap uscat o ceapa uscata 2 fire de ceapa verde 3-4 fire usturoi verde 2 buc morcov un ardei gras 3 foi de dafin 5-6 cartofi o lingura otet...
Ingrediente: cartofi,de preferinta mai mari,(cant. dupa preferinta) se spala. se taie in jumatati sau sferturi,depinde de marimea lor, 1 legatura patrunjel...
Ingrediente: 5-6 cartofi fierti in coaja, 2 morcovi fierti, 3-4 catei de usturoi, ulei pentru prajit, marar, sare, piper, faina de grau si gris cat sa dea...
Ingrediente: Pentru chiftelute: 1/2 kg carne de porc mai grasuta 1/2 kg piept de pui 200 g pesmet 200-300 ml lapte 3 oua 3 catei de usturoi piper sare Pentru...