Ingrediente: Pentru carnati : 1 lingura de ulei de masline 1/2 ceapa 2 carnati 50 ml vin alb 100 ml sos tomate 1 lingurita de ierburi de Provence Pentru ...
Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) ...
Ingrediente: Pentru sos: 500 ml piure de roșii 1/2 ceapă mică ulei de măsline extra virgin Pentru chiftele: 200 gr carne tocată de porc 200 gr carne tocat...
Ingrediente: 450 gr de cartof dulce (1/2 dintr-unul mare) 3 linguri de ulei de masline Sare Piper 250 ml apa 80 gr linte verde 150 gr rosii cherry 1/2 ceapa...
Cunoscuta sub denumiri ca, usturoi de padure, usturoi salbatic sau ciorasc, usturoiul ursului, ainti sau alin de iunie, sau ceapa vrajitoarelor, leurda este o planta perena din familia Amaryllidaceae, ce creste in paduri semi-umbrite.
Ingrediente: 400 gr naut din conserva 1 ceapa 1 catel de usturoi 2 linguri de faina sare piper patrunjel proaspat coriandru proaspat 1 lingurita de cafea ...
Ingrediente: 350 gr de legume (aici morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de soia (sau smântână proaspătă) 1 lingură amidon de porumb 2 o...
Ingrediente: 1 paine panini 100 gr de ton sfaramat 4 felii de mozzarella Cateva felii de ceapa rosie cateva capere 50 gr sos de rosii 2 linguri de ulei de m...
Ingrediente: Piureul: 700 de cartofi 50 ml de lapte 60 gr de unt sare piper nucsoara Umplutura: 4 pulpe de rata confiate 1 ceapa 1 morcov 1 catel de u...
Ingrediente: 150 gr cârnați de vită 90 gr chiftele de vită 3 cartofi medii 3 morcovi 3 napi 1 ceapă roșie 70 gr concentrat de roșii o lingură de apă 100 ml...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 4 tortilla de porumb 100 gr baby spanac 130 gr fasole rosie (o cutie mica) 100 gr roșii cherry (o crenguță) 140 gr porumb (o cutie mica) 80 gr ma...
Ingrediente: 1 rosie mare 1 carne tocata de vita (carne de hamburger) 2 lingurite sos de pesto 2 frunze de salata 2 felii de ceapa 1 felie de mozzarella...
Ingrediente: 300 gr creveti decorticati 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 lamaie 100 ml lapte de cocos 1 lingurita de ghimbir ras 1 lingurita de curry 1/2 lingur...
Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper...
Ingrediente: 150 gr cod desărat, fără oase 1 cățel de usturoi 1 ou 5 gr praf de copt 60 gr de făină 75 ml lapte ¼ ceapă sare (opțional) pătrunjel proaspăt:...
Ingrediente: 150 gr piept de pui Un strop de ulei de măsline 1litru supă de pui 1/2 linguriță de ghimbir proaspăt 3 fire de ceapă verde 3 linguri de sos nuoc-...
Ingrediente: 2 dovlecei (mici) 150 gr de branza de capra proaspata Sucul de 1/2 lamaie coaja de 1/2 lamaie - netratata 1 ceapa noua (mica) 1 catel de usturoi ...
Ingrediente: 250 gr de creveti 2 linguri sos de soia suc de la 1 lamaie 1 lingurita de ghimbir pudra (sau proaspat) 2 catei de usturoi 1/2 lingurita piper 1 ...
Ingrediente: 8 tortillas 80 gr linte verde 250 ml apa rece 1/2 ceapa verde 150 gr rosii cherry 1 avocado 2 lamai verzi 15 gr coriandru 100 gr feta Pent...
Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 500 gr de sfeclă roșie fiartă 200 gr cremă de brânză 1 lingură ulei de măsline 1 ceapă verde (partea albă) Câteva crenguțe de cepșoară Câteva fi...
Ingrediente: 160 gr de orez 50 g ceapă 30 gr parmezan ras 300 gr de dovleac 20 gr de unt 30 ml vin alb Sare Piper Pentru supa de legume: 1L de apă legu...