Ingrediente: 5 cotlete de porc (spalate si sterse) 4 cepe (curatate si spalate) 5 catei mici de usturoi (curatati si spalati) 4 lingurite cu mustar 3 linguri c...
Ingrediente: 6 cepe mari un catel de usturoi o lingura de unt o lingura ulei de floarea soarelui 1/2 pahar smantana 1/4lingurita cimbru o lingurita de sare 1/4ling...
Ingrediente: E o reteta veche, care eu personal ,o fac cu cea mai mare placere, dar o si consum cu aceeasi placere, chiar daca are cateva ......calorii. Haideti ...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Atunci cand ne gandim la gratar, inevitabil ne apare in minte imaginea aburinda a unor cotlete, mititei, cefe de porc, in general carne grasa si suculenta. Nu zice nimeni ca nu avem dreptul sa ne mai si abatem de la regulile culinare, dar un exces al consumului de...
Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura capperi otet de vin alb ulei de masline sare, piper...
Ingrediente: Ingrediente : Aluat brisée (aluat frantuzesc) din: 250 gr. faina, 2 oua, 125 gr unt rece, de la frigider, un pic de sare, 2-3 linguri apa rece. Umplu...
Ingrediente: 1 kg spata de porc 8-9 fire de ceapa verde (puteti pune si mai mult) 2-3 catei usturoi 500 ml Marsala (sau un alt vin rosu de calitate) 1 lingura ...
Ingrediente: 500 g ceapa marunta 500 ml otet de vin 13 g sare 85 g zahar o jumatate lingurita piper boabe o jumatate lingurita coriandru boabe o jumatate lingurit...
Ingrediente: 12 cepe mici in saramura 60 grame costita 80 gr unt fara sare 1 pui taiat bucati 100 gr ciuperci proaspete 30 gr faina 600 ml supa de pui 1 le...