Ingrediente: pentru sos: 200 g. dovlecel 30 g. stafide 1 ceapa mica 1 catel de usturoi 2 linguri de sos de rosii un pahar cu otet de mere un pahar cu apa o...
Ingrediente: 2 pulpe de pui fara piele 1 piept dezosat si fara piele 3 - 4 cartofi o telina potrivita sau jumatate dintr-o telina mare 3 - 4 dovlecei micuti 3...
Ingrediente: Pt 4 persoane: 400 g filet de vita 1 lamaie sare,piper, patrunjel,ulei de masline,usturoi capere si seminte de pin felii de portocala sau lamaie
Ingrediente: 225 ml iaurt 4 cei mari de usturoi sare 50 ml ulei de msline 4 vinete medii 4 roii 3 ardei dac avem, punem 1 rou, 1 verde, 1 galben piper ptrunjel...
Ingrediente: o bucata coasta de porc proaspata 3 cartofi un dovlecel o rosie amestec mexican congelat cozile de la o ceapa verde 4-5 catei de usturoi 1 ardei 1...
Ingrediente: 250 g creveti, dezghetati si decorticati 250 g inele de calamar, dezghetate 5 catei de usturoi (mici), tocat 1 ceapa, tocata 2 pahare de vin alb1...
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...
Ingrediente: Carne de pui tocata 500 g Ciuperci 500 g Ceapa verde 2 legaturi Branza Sare, piper Marar Ingrediente pentru clatite: 4 oua Faina 300 g Apa minerala...
Am ramas doar eu cu Raissa acasa, asa ca mi-am pregatit niste creveti foarte suculenti si aromati, care nu sunt pe gustul iubitului meu sot, asa ca profit de ei cand pleaca el cu treburi. Foarte simplu : am incins 2 linguri de unt intr-o tigaie, si am p
Dac? tot v-am povestit aici despre cum am încropit o mas?, vineri sear?, de dragul unui mujdei de usturoi, m?car s? vede?i ?i pentru ce mi-am pierdut eu timpul. Se iau c??eii de usturoi, se taie feliu?e, se dau cu pu?in? sare ?i se zdrobesc. Sigur, a?
Inauguram colectia retetelor de toamna-iarna :) Nu e obisnuitul pui trantit pe pat de sare si acoperit in acelasi fel. E ceva mai elaborat - dar departe de a fi complicat. Amesteci 600g sare cu 600g faina si 350-400ml de vin rose sau alb sec . Nu
P entru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud, fac o maioneza cu ulei de masline si o condimentez cu usturoi pisat si sarat. Cele 5 oua tari si albusul de la albusul ramas de la al saselea