Ingrediente: 2 sfecla rosie, taiate în felii groase 4mm 2 portocale 1 lg de frunze de patrunjel, tocat 3 linguri suc de portocale 1 lingurita miere 20 ml ulei de ...
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau facuta la abur taiata in felii si apoi in forme de inimioare 1 salata verde rupta bucati cu mina 1 mina de miezi de nuca gr...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 200 ml apa 140 g sfecla rosie tocata/rasa fin 2 cepe verzi tocate sau o bucata de praz cat palma 375 g faina alba de paine 1 lingura unt 1.5 linguri...
Ingrediente: Daca va place orezul, va invit la o portie doar e post. 125 g orez 1 lingurita ulei masline 1 sfecla rosie fiarta 1 morcov fiert Curry Sare Piper...
Ingrediente: 2 kg sfecla rosie mai micuta, nu gasit mai mica decat se vede 100 g chimion 1 hrean 1 l apa 100 ml otet 3-4 linguri de zahar 1/2 lingura sare...
Ingrediente: 1 sfecla rosie coapta sau din borcan 4-5 rosii cherry 1 morcov ras patrunjel 1 lg ulei de masline 1 l-ta miere 1 lg zeama de lamaie 1 lg mustar frant...
Ingrediente: Pentru chiftele: * 500 gr carne de porc, 200 gr carne de manzat, 4 catei de usturoi, o legatura de marar, sare, piper, 3 felii de paine, 1 ou, ...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 500 g ciuperci, zeama de la o lămâie, 500 g sfeclă roșie, 1 ceapă, 3 linguri unt, 2 ouă, 250 ml lapte, 250 g smântână, 50 g brânză Chedd...
Ingrediente: piure din 1 sfeclă roșie mare coaptă 2 linguri zeamă lămâie 1 lingură oțet 100 g unt 400 g făină 1 lingură praf de copt 200 g zahăr 1/2 linguri...
Ingrediente: o ceapa mica taiata marunt 3 catei de usturoi taiati marunt 4 rosii in sos tomat o jumatate de ardei gras taiat cuburi 100 g morcov 50 g varza alba t...
Ingrediente: peste afumat cartofi fierti sfecla rosie ,fiarta sau coapta o radacina de hrean ceapa rosie sare si piper ulei de masline zeama de lamaie sau otet...