-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Rețete rapide
-
Rețete rapide tort
Rețete rapide tort
10 rețete
(223 voturi), (24) , (69)
Desert Ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 225 g faina 350 g zahar 85 g cacao 11/2 lingurita praf de copt 11/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 oua 250 ml lapte 125 ml ulei vegetal 2...
(189 voturi), (24) , (54)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: un tort simplu si rapid facut cu ajutorul piticilor .. un pachet mare de piscoturi, 48 buc. 2 plicuri crema de ciocolata, dr oetker 1 plic crema...
(120 voturi), (23) , (21)
Desert Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 150 g. unt 150 g. faina 100 g. zahar pudra 100 g. cacao 1 pliculet de zahar vanilat 1 pliculet de praf de copt 50 g. nuca...
(59 voturi), (13) , (13)
Desert Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: un blat de tort 1l frisca un pahar finetti de 400g 1 plic zahar vanilat 3 banane curatate si taiate in doua pe lungime fructe pentru decor 300 ml...
(10 voturi), (8)
Desert Foarte ușor 10 min 10 min
Ingrediente: 200 g afine 300 ml frisca batuta 20 piscoturi arome
(204 voturi)
Torturile festive de sărbători pregătite în casă sunt delicioase, sănătoase și pline de dragostea celor care le-au pregătit. Rețete gustoase de torturi festive cu cicolată, frișcă, fructe, caramel, nuci și mere pentru sărbătorile de iarnă.
(62 voturi), (8) , (7)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: ptr.compozitie clatite: 12 linguri faina 15 gr drojdie proaspata zahar vanilat (2 plicuri) zahar 4 linguri 3 oua intregi coaja de la o jumatate de...
(14 voturi), (2) , (8)
Desert Foarte ușor 50 min 5 min
Ingrediente: 300 g biscuiti macinati 150 g unt topit 2 linguri zahar lapte cat cuprinde Umplutura : 500 g branza dulce 400 g iaurt 100 g zahar zeama de la 4...
(13 voturi), (3) , (27)
Desert Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 1000 g iaurt de fructe 5 linguri zahar pudra 20 g gelatina fin maruntita de la Dr Oetker 1 cutie compot ananas (rondele ) 1 plic tort gelle alb si...
(17 voturi), (3)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: pentru blat: 200 g unt 250 g zahar 140 g faina 80 g cacao 4 oua o lingurita praf de copt pentru crema: 250 g crema mascarpone 80 g zahar pudra...
(4 voturi)
Reteta Blatului de tort P andispanul
Denumirea vine de la ?pain d Espagne
Modul de preparare a blatului de tort ( pandispanului)
Se separa albusurile de galbenusuri, spargînd fiecare ou pe o farfurioara si apoi dese
(275 voturi)
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...