Ingrediente: Blat: 4 oua 4 linguri de faina ( 150 g ) 8 linguri de zahar ( 200 g ) 20 g cacao 30 g unt topit Crema: 2 oua intregi 200 g zahar 200 g unt 20 g cac...
Ingrediente: 3 oua 3 linguri zahar 1 lingura amidon 2 linguri faina 150 ml apa 100 g unt 1 cana zahar 2-3 linguri cacao 1 cana lapte praf esenta de rom 50 g cioc...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri apa 3 linguri pline cu faina 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu sau 1 lingurita rasa praf de copt 1 ling...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 100 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf de copt Pentru crema: 5 oua 100 g zahar 200 g unt 200 g ciocolata 100 g nuci, alune sau m...
Ingrediente: Blat: 8 galbenusuri 100 g zahar 1 praf sare 5 albusuri 80 g faina 20 g amidon 40 g cacao 50 g ciocolata maruntita Crocant de fistic: 75 g zahar pudra...
Ingrediente: Foaia de rulada se face din: 2 oua, 4 l zahar, 3 l faina, 2 l ulei, esenta vanilie, rom. Crema de ciocolata se face din: 100 ml frisca lichida, 100 gr...
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: foaie 5 oua 5 g zahar 5 g faina esenta de vanilie umplutura gem de gutui(preparat in casa) cateva nuci prajite si faramitate cu sucitorul glazura 100...
Ingrediente: Pentru aluatul fraged: 200 g. faina 1 lingurita rasa praf de copt 60 g. zahar 1 pliculet zahar vanilat 1 praf de sare 1 ou 125 g. unt rece Pentru cre...
Ingrediente: Foaie 4 oua 4 lg zahar 3 lg faina o lg cacao 1/2 plic zahar vanilat bourbon Crema 125 g mascarpone 125 g frisca 100 g zahar pudra 1/2 plic zahar vanil...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g c...
Ingrediente: BLATUL DE RULADA : 5 oua 5 linguri zahar 3 linguri faina 2 linguri cacao 1 plic praf de copt 3 linguri nuca pisata Esenta de rom un praf de sare CR...
Ingrediente: 3 oua 3 linguri de zahar 2 linguri faina 1 pachet zahar vanilat 2 linguri cacao Pentru crema: 150 g unt 80 g zahar pudra 1-2 linguri de rom Pentru in...
Ingrediente Pentru foaia de blat 2 oua 4 linguri zahar 2 linguri unt 1 lingura faina de migdale 3 linguri faina Se bat albusurile spuma . Se adauga zaharul , se bate bine cu mixerul apoi se adauga galbenusurile. Se adauga untul , se bate bine a