Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: cotlet de porc 1,4 kg ciuperci 600 g ceapa rosie 1 buc usturoi 3-4 catei cascaval 200 g pasta de tomate 2-3 linguri sare,piper patrunjel verde marar ...
Ingrediente: 200 g branza dulce degresata 150 g branza de burduf 150 g telemea 100 g unt la temperatura camerei 3 - 4 oua fierte o conserva mica de morcov si maza...
Ingrediente: 300 de grame de morcovi 300 de grame de ciuperci champignon 300 de grame de ardei capia 100 de grame de fasole pastai 2 linguri cu ulei de masline fai...
Ingrediente: pentru rulada: 1,4 kg cotlet de porc 600 g ciuperci 1 buc ceapa rosie 3-4 catei usturoi 200 g cascaval 2-3 linguri pasta de tomate sare,piper patrunje...
Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: 4 felii carne de vita pentru snitel 5 ciuperci champignon 1 ceapa rosie 1 ardei rosu 50 g branza telemea patrunjel verde 1 ou 2 linguri de pesm...
Ingrediente: carnea de pe doua piepturi de pui,tocata carne pt carnat parmigiano un morcov ras 2 oua 3 linguri orez patrunjel verde sare,piper,busuioc lapte zeam...
Ingrediente: 500 g branza dulce 125 g unt (marga) 1 ardei gras(capia) rosu = rosu zeama de sfecla rosie = mov patrunjel verde = verde galbenus = galben morcov =...