Ingrediente: 6 snitele de porc 2 legaturi mari de patrunjel 1 lingura seminte de pin 3 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi sare, piper 70 g parmezan ras 4 ...
Ingrediente: cotlet de porc 1,4 kg ciuperci 600 g ceapa rosie 1 buc usturoi 3-4 catei cascaval 200 g pasta de tomate 2-3 linguri sare,piper patrunjel verde marar ...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: pentru rulada: 1,4 kg cotlet de porc 600 g ciuperci 1 buc ceapa rosie 3-4 catei usturoi 200 g cascaval 2-3 linguri pasta de tomate sare,piper patrunje...
Ingrediente: 700-800 g pulpa de porc 250 g carne tocata amestec 250 g spanac tocat fin 2-3 ardei rosu copti 2-3 linguri de mustar legatura de patrunjel tocat 1 lg...
Ingrediente: 1 kg carne de porc, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei, 2 legaturi de patrunjel, 7 catei de usturoi, 1 lingura seminte de susan, 6 linguri ulei, ...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 1 kg carne tocata de porc 2 lingurite boia piper macinat 3 lingurite vegeta sare 2 felii de paine 1 cartof de marimea unui mar 1 legatura usturoi ve...
Ingrediente: 750 gr carne tocata de porc 2 3 ardei copti 1 ceapa mare 1/2 conserva de ciuperci 3 4 catei de usturoi 2 cartofi 2 felii de paine (franzela) 1 ...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec (vita-porc), 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi, 2 felii de paine inmuiate in apa apoi b...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec (vita-porc) 2 cartofi 2 felii de paine inmuiate in apa apoi bine stoarse, 2 oua, sare 2 lingurite piper 1 lingurita boia...
Ingrediente: 800 g carne tocata amestec (vita-porc), 2 cartofi mijlocii razuiti pe razatoarea cu gauri mici si bine storsi, 2 felii de paine inmuiate in apa apo...