Ingrediente: Aluat: 500 g faina, 250 ml lapte, 100 ml ulei, sare, 3 oua, 300 g zahar, 1 plic drojdie, 2 esente de rom, coaja de la 2 portocale. Umplutura : 2...
Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita folositi...
Ingrediente: Blatul1: 5 albușuri, 100 g zahar, 100 ml ulei, 100 g faina, 1 cana nuca măcinată, sare. Blatul2: 5 gălbenușuri, 100 g zahar, 100 g nuca de cocos,...
Ingrediente: 2 linguri ghimbir proaspăt ras; 2 linguri de coajă de portocală proaspăt rasă; 50 ml suc de portocală; 200 g zahăr; 3 ouă; 250 ml chefir; 350 g...
Ingrediente: Aluat: 250 g faina, 390 g iaurt, 1 plic drojdie, coaja de la o lămâie, 150 ml apa calda, 50 ml ulei, 200 g zahar, 1 esență de vanilie, 1 esență de...
Ingrediente: 250 ml lapte, 250 g faina, 200 g zahar, 100 ml ulei, 50 g cacao, 3 oua, 1 plic praf de copt, 1 plic zahar cu aroma de rom, 1 cana nuca, sare, 100 g...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte,...
Ingrediente: Aluat 2 ouă 300 ml lapte; 200 ml apă minerală; 200 g făină; Crema de Mascarpone 250 g mascarpone; 2 linguri zahăr pudră; 100 ml frișcă nebătută;
Ingrediente: Unt de mere 1 kg mere; 100 g zahăr; 2 lingurițe scorțișoară; Blat tartă 120 g unt gras; 250 g făină; 80 g zahăr; 2 gălbenușuri; 3-4 linguri de apă...
Ingrediente: 400 g făină; 400 g banane bine coapte; coaja și zeama de la o portocală mică; 30 g alune de pădure prăjite; 30 g stafide; 20 g caise deshidratate...
Ingrediente: Aluat : 500 g faina, 250 ml apa, 1 plic zahar vanilinat, 1 plic drojdie, 150 g zahar, 200 g unt, coaja de la o portocala, coaja de la o lămâie, 3...