Ingrediente: Pentru carne: 250gr carne de vita 1 ceapa (tocata) Pesmet/miez de paine 50g 1 ou sare piper ierburi de Provence Pentru montaj: salata ceapa feliata...
Ingrediente: 2 dovlecei de marime medie 2 maini de fasole verde 1 cartof de marimea unui pumn 3 felii de telina-radacina (ca in poza – de grosimea a 3 degete) 2...
Ingrediente: 360 g spaghete 750 ml vin roșu 8 lingurițe de pastă de tomate 40 g parmezan ras (sau Grana Padano) Măsline negre după gust (aproximativ 4-5 de...
Ingrediente: 200 gr liguine (sau alte paste lungi) 1 lămâie-netratată 30 gr de unt 80 gr parmezan ras Câteva crenguțe de pătrunjel cu frunze plate Sare Piper
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: 250 gr mazare fiarta (din conserva) 200 ml supa de legume 1 lingura de smantana sare piper frunze de menta Pentru decor : ulei de masline feta
Ingrediente: 1 kg de rosii 1 catel de usturoi sare 150 gr de paine (se poate folosi si pesmet) 100 ml ulei de masline Pentru a decora: 2 oua fierte prosciutto...
Ingrediente: 1 kg ceapă (6 bucăți mici sau câte doriți) 3 linguri de făină de grâu (sau făină de porumb) 1 linguriță sare 2 lingurițe paprika ulei de măsline
Ingrediente: 1 cățel de usturoi 200 gr roșii cherry 150 ml vin alb Un cub de unt 300 gr scoici (aici congelate) 180 gr paste (pappardelle, tagliatelle, spaghete...
Ingrediente: Pregătirea zmeurei: 220 gr zmeură (proaspata sau congelata) 50 gr zahăr 1 lingură de făină 1/2 lingură amidon de porumb 1,5 lingură suc de lămâie...