Ingrediente: Pentru tapenade : 250 gr masline negre 30 gr capere 60 gr fileuri ansoa 100 ml ulei de masline piper suc de la 1/2 lamaie Pentru bradut : 2...
Ingrediente: Aluatul de clatite : 250 gr de faina 1 praf de sare 4 oua 2 linguri de ulei 500ml lapte suc de la 1 portocala Untul pentru clatite: 100 gr de unt...
Ingrediente: 1 kg de rosii 1 catel de usturoi sare 150 gr de paine (se poate folosi si pesmet) 100 ml ulei de masline Pentru a decora: 2 oua fierte prosciutto...
Ingrediente: Meringue-ul italian: 2 albusuri 165 gr zahar 50 ml apa Crema: 200 ml de frisca lichida 30% grasime 40 gr alune 40 gr migdale 60 gr fistic 2 linguri...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Ingrediente: Aluat Brownie : 2 ouă 80 g zahăr 90 g făină 150 g ciocolată 80 g unt Piscoturi 16 Piscoturi (+/-) 250 ml cafea Crema pentru tiramisu: 1: 2 ouă...
Ingrediente: 150 g foi de lasagna uscată (aprox.) 550 gr dovlecei (aprox. 4) 45 gr vin alb 80 gr parmezan ras 1 mozzarella 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după...
Ingrediente: un aluat sablée 200 gr de ciocolată 600 ml lapte (de preferință integral) 300 ml de smântână lichidă 140 gr zahăr 3 ouă 60 gr amidon de porumb
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Aluatul de furseuri : 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Aluatul...
Ingrediente: 6 felii de pâine tradițională 6 linguri de brânză proaspătă de capră 3 smochine (+/- în funcție de mărimea pâinii) 1 lingură de miere sare piper 1...
Ingrediente: 12 caise 50 gr zahar brun 4 oua 80 gr de zahăr 1 pachet de zahar vanilat 100 gr de faina 1 plic praf de copt 1 varf de sare 75 gr pudra de migdale...