Cina

1703 rețete
Rețetă Tarta cu praz si somon afumat

Tarta cu praz si somon afumat

Desert Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 130 g unt 175 g faina un praf sare 3 lingurite cu apa rece cu gheatza 3 fire de praz 200 g somon afumat 3 oua 50 g smantana 50 g cascaval 2...
Rețetă Quiche cu dovlecei

Quiche cu dovlecei

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 400 g aluat de foetaj Pentru umplutura: 2 dovlecei 5 oua 1/2 praz 1 ardei rosu 1 ardei verde 250 ml de smântân, 200 g cascaval ras 1 / 2 lingurita...
Rețetă Cannelloni cu carne

Cannelloni cu carne

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 cutie cannelloni 500 g carne tocata 1 ceapa 2 catei de usturoi 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 1 rosie usturoi 200 gr suc de rosii 1 morcov 200...
Rețetă Friptura din coasta de miel

Friptura din coasta de miel

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: Coasta de miel Lamaie (2 bucati) -- Usturoi (2 capatani) Ceapa (2 bucati) Masline (150 g) Cimbru Boia dulce Vin rosu (400 ml) Ulei de masline (50 ml)
Rețetă Ciuperci cu smantana si muschi de porc

Ciuperci cu smantana si muschi de porc

Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: 2 felii de muschi de porc 1 ceapa mare smantana grasa marar si patrunjel ciuperci (1 castron mic) sare, ulei, boia
Rețetă Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon

Ficatei de pui cu sos de rosii si bacon

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 500 g ficatei de pui - 100 g bacon - 1 cana suc de rosii - 1 ceapa mare - 4 catei usturoi - sare si piper
Rețetă Mancare de pui cu legume

Mancare de pui cu legume

Felul principal Foarte ușor 30 min 15 min
Ingrediente: pui o ceapa o ceasca de mazare o ceasca de fasole verde 2 morcovi o telina mica un pastarnac un ardei gras o conserva de rosii in bulion patrunjel...
Rețetă Sarmale de porc

Sarmale de porc

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 700 g carne tocata de porc 1 ceascuta orez 1 ceapa mare 1 ardei rosu 1 ou cimbru,piper,coriandru,curry,vegeta,leustean uscat telina si patrunjel...
Rețetă Tarta cu spanac si telemea

Tarta cu spanac si telemea

Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: Aluat: 220 g faina 1 ou 5 linguri ulei 5 linguri apa sare Umplutura: 300 g spanac congelat 200 g telemea 2 oua sare, piper, boia
Rețetă Cartofi taranesti cu cabanos, slanina si ou

Cartofi taranesti cu cabanos, slanina si ou

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 4-5 cartofi de marime medie, 2 cepe mari, 2 carnati cabanos, cca 100 g slanina de porc afumata, o mana de parmezan ras, 4 sau 8 oua , sare, piper,...
Rețetă Friptura de curcan intreg

Friptura de curcan intreg

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1curcan 2 cani cu varf de zahar brun 3 Lg (lingura) praf de usturoi 1 1/2 Lg praf de ghimbir 1 Lg scortisoara macinata 1 Lg cuisoare 1 Lg piper...
Rețetă Piept de pui cu ciuperci si ardei

Piept de pui cu ciuperci si ardei

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 1 piept de pui 350 g ciuperci 2 ardei grasi 1 ceapa Putin vin alb Ulei de masline Condimente
Rețetă Piept de pui cu gratin de dovlecei

Piept de pui cu gratin de dovlecei

Felul principal Foarte ușor 20 min 30 min
Ingrediente: piept de pui fript 2 dovlecei 2 oua smantana 50 g cascaval ras 1 catei de usturoi pesmet ketchup patrunjel sare piper ulei de masline
Rețetă Macaroane cu chiftelute in sos tomat

Macaroane cu chiftelute in sos tomat

Felul principal Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 1 kg. carne de porc tocata, 4 oua, 2 cartofi fierti,nu prea mari, o capatina de usturoi,nu prea mare, sare, piper, cimbru. 3 linguri pasta de...
Rețetă Tarta cu spanac si telemea

Tarta cu spanac si telemea

Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: o foaie de aluat foietaj 400 g spanac 250 g telemea 1 ceapa 3 oua 100 g smantana 2 lingurite amidon sare, piper (daca e branza destul de sarata,...
Rețetă Tocanita de ied cu cartofi noi

Tocanita de ied cu cartofi noi

Felul principal Foarte ușor 25 min 20 min
Ingrediente: 500 g carne de ied cartofi noi 1-2 kg 1 ceapa 1 morcov 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 3 catei de usturoi 200 ml vin rose vegeta boia dulce.
Rețetă Papricas ardelenesc de pui

Papricas ardelenesc de pui

Felul principal Foarte ușor 55 min 546 kcal
Ingrediente: 500 g piept de pui (sau pulpe) 1 ceapa (tocata marunt) 2 ling boia ,sare piper dupa gust 200 g smantana grasa +(50 g smantana lichida ) o lingura...
Rețetă Penne rigate cu piept de pui

Penne rigate cu piept de pui

Felul principal Ușor 20 min 30 min
Ingrediente: paste pennne rigate piept pui dezosat 2 ardei grasii rosii o conserva rosii cherry sau rosii cherry proaspete busuioc ( prospat preferabil)...
Rețetă Cartofi striviti si creier pane!

Cartofi striviti si creier pane!

Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: cartofi sare ulei de masline usturoi rozmarin creier 300 g 2 oua sare, piper putina faina
Rețetă Pept de pui cu sos alb - la cuptor

Pept de pui cu sos alb - la cuptor

Felul principal Foarte ușor 1 h 40 m 253 kcal
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele 2 ciuperci proaspete Champignon ceapa verde marar si patrunjel proaspat 10 linguri smantana 1 lingura faina...
Rețetă Papricas de pui

Papricas de pui

Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 2 cepe una mica boia dulce, cam o lingurita putina pasta de ardei rosu 6 aripioare de pui 6-7 cartofi sare, piper
Rețetă Sunday roast englezesc

Sunday roast englezesc

Felul principal Ușor 10 min 2 ore
Ingrediente: 1 cotlet vita oricat de mare doriti sau depinde cate persoane aveti la masa(eu am avut cam 500g) 3-4 cartofi o ceapa rosie un ardei potrivit 1...
Rețetă Piept de gasca umplut

Piept de gasca umplut

Antreuri Ușor 1 h 40 m 1 h 25 m
Ingrediente: 1 gasca de 3, 5 kg 1 felie franzela 3 oua 6 catei usturoi 1 morcov 1 fir de praz 2 mere sare boia 500 g orez 100 g unt 150 g stafide 1 pahar vin...
Rețetă Escalop de porc cu ciuperci si ceapa

Escalop de porc cu ciuperci si ceapa

Felul principal Foarte ușor 25 min 20 min
Ingrediente: 1 kg cotlet porc 3 cepe 1 cutie ciperci 100 ml vin alb 100 g kaizer 2 linguri bulion 1 lingura unt patrunjel frunze ulei faina sare