Petitchef

Pastrav prajit

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastravii se curata, se spala, eu ii prefer fara cap, chiar daca da bine pestele intreg, mie drept sa spun nu-mi place sa-i vad cu cap.
  • Se sareaza, pipereaza, daca va place puteti pune si ierburi aromate, se dau prin faina alba si se prajesc in ulei incins.


Întrebări:




Comentarii (21):

27/09/2013

Foarte bun pe gustul meu

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/08/2014

O fi el bun da cu cartofii aia prajiti langa.....:D

(0) (0) Abuz
03/04/2014

Bun!

(0) (0) Abuz
01/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
01/01/2014

Just fine!

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Ff bun

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Bun rau!!!

(0) (0) Abuz
31/12/2013

Nu e sanatos daca pestele e prajit atunci de ce sa nu fie cartofii naturi ... nu tot prajit.

(0) (0) Abuz
30/12/2013

Cam banal...

(0) (0) Abuz
13/11/2013

Papa bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Jeleuri ousor
Jeleuri ousor
8 porții
24 h 5 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Moscow mule
Moscow mule
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează