Petitchef

Zacusca cu miere ,mere, ciuperci....

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Ciupercile curatate se fierb 10 minute in apa cu sare si un varf sare de lamaie,apoi sunt lasate la scurs. Vinetele coapte si scurse bine se dau prin masina de tocat.
  • Gogosarul copt si curatat de pielite se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile dar,acum nu prea mai am rabdare.
  • Telina,ceapa,morcovul se dau prin masina si de fierb in ulei pana devin ca o pasta scazuta.Acum adaugam restu ingredientelor,vinetele,ciupercile,gogosarii,sucul de rosii,mierea sarea,piperul.
  • Se amesteca mereu compozitia si se fierbe pana apare uleiul deasupra compozitiei. Asa fierbinte se aseaza in borcane, se capacesc si se mai sterilizeaza inca 30 minute .


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Smochine cu branza de capra si miere
Smochine cu branza de capra si miere
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează