Petitchef

Zacusca cu miere ,mere, ciuperci....

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg ceapa


1 kg gogosari

1 kg telina

1 kg morcov

1 kg vinete

1 kg mere

500 ml suc de rosii

500 ml ulei

4 linguri miere de albine

sare

piper

Preparare

  • Ciupercile curatate se fierb 10 minute in apa cu sare si un varf sare de lamaie,apoi sunt lasate la scurs. Vinetele coapte si scurse bine se dau prin masina de tocat.
  • Gogosarul copt si curatat de pielite se da prin masina de tocat impreuna cu ciupercile dar,acum nu prea mai am rabdare.
  • Telina,ceapa,morcovul se dau prin masina si de fierb in ulei pana devin ca o pasta scazuta.Acum adaugam restu ingredientelor,vinetele,ciupercile,gogosarii,sucul de rosii,mierea sarea,piperul.
  • Se amesteca mereu compozitia si se fierbe pana apare uleiul deasupra compozitiei. Asa fierbinte se aseaza in borcane, se capacesc si se mai sterilizeaza inca 30 minute .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Zacusca din opt legume
Zacusca din opt legume
15 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Zacusca cu ciuperci
Zacusca cu ciuperci
8 porții
8 ore
Dificil
4.5 / 5
Rețetă Zacusca de ciuperci si fasole
Zacusca de ciuperci si fasole
8 porții
5 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.