Hribi in ulei (reteta originala preluata de la manastirea varatec)

Ingrediente
10
Rețete inrudite
Toast cu rillette si muraturi
Preparare
- Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa care se lasa putin la scurs intr-o strecuratoare.
- Dupa ce hribii s-au scurs se fierb in ulei,sare,piper dupa gust la foc potrivit pana incepe sa se ridice uleiul la suprafata.
- Se toarna fierbinti in borcane,se inchid ermetic ,iar borcanele se tin acoperite bine pana a doua zi cand se vor depozita la loc racoros in camara, beci, pivnita, balcon.
- Se pot servi cu succes la diferite mancaruri cu legume, carne,peste,la pilaf,paste, salate .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!