Petitchef

Hribi in ulei (reteta originala preluata de la manastirea varatec)

Altele
10 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

10

Preparare

  • Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa care se lasa putin la scurs intr-o strecuratoare.
  • Dupa ce hribii s-au scurs se fierb in ulei,sare,piper dupa gust la foc potrivit pana incepe sa se ridice uleiul la suprafata.
  • Se toarna fierbinti in borcane,se inchid ermetic ,iar borcanele se tin acoperite bine pana a doua zi cand se vor depozita la loc racoros in camara, beci, pivnita, balcon.
  • Se pot servi cu succes la diferite mancaruri cu legume, carne,peste,la pilaf,paste, salate .

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dulceata de afine
Dulceata de afine
8 porții
2 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Zarzavaturi la borcan pentru supe sau ciorbe
Zarzavaturi la borcan pentru supe sau ciorbe
15 porții
2 ore
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
TOAST CU RILLETTE SI MURATURI
12 porții
16 min
Foarte ușor
3.1 / 5

Rețete

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: