Petitchef

CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON

Felul principal
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Sosul :

Preparare

  • Ceatalul este un peste marin,micut,dar mai mare in schimb decat hamsia,are un gust deosebit si este foarte cautat de toti turistii care vin sa-si petreaca vara pe litoral.
  • Se scot urechile cu grija si se trage in lateral sa iasa intestinele intregi .Se spala bine si se lasa la scurs in strecuratoare, dupa care se tavalesc prin faina , se aseaza intr-o tava unsa foarte bine cu ulei de masline si se introduce tava la cuptor.
  • Cand pestisorii au inceput sa se intareasca se toarna putin vin ,se presara piper,oregano si se lasa sa se rumeneasca bine.Cand s-a rumenit suficient se opreste focul si se tine tava acoperita cateva minute pentru a se desprinde usor.
  • A doua varianta : Asezati intr-o tava hartie de copt unsa bine cu ulei , asezati pestisorii care au fost tavaliti in prelabil prin faina si introduceti tava la cuptor pana se rumenesc frumos pe ambele parti.
  • Galbenusul fiert se zdrobeste bine cu furculita , se amesteca cu mustarul,galbenusul crud,uleiul turnat treptat,otetul sau zeama de lamaie, vinul,sare ,piper dupa gust si tarhonul rupt bucatele.Tarhonul nu se taie niciodata cu cutitul deoarece ii dispare aroma si prospetimea.

Rețete inrudite

YouTube

Bunuelos la cuptor


Poze

CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON
CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON - poza 2
CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON - poza 3
CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON - poza 4
CEATAL LA CUPTOR CU SOS DE MUSTAR SI TARHON - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se gătește macrou în cuptor?
Cum se gătește macrou în cuptor?
2 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează