Petitchef

Pate de Ciuperci cu Ierburi Aromate

Antreuri
8 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Spalati bine ciupercile. Tocati marunt de tot o ceapa si un catel de usturoi si caliti-le in 50g de unt, 5 minute. Adaugati in tigaie 250g de ciuperci maruntite bine, sare sipiper si lasati 10 minute pe foc, pana scade tot lichidul.

    Apoi mai adaugati 2 linguri de coniac peste ciuperci, mariti focul si mai lasati 2 minute.

    Adaugati ierburile: salvie, cimbru si patrunjel, tocate marunt. (Tot acum puteti adauga si 7-8 picaturi de ulei de trufe).

    Pentru un pate fin, pasati jumatate din ciuperci in robotul de bucatarie, impreuna cu 100g unt la temperatura camerei si amestecati cu cealalta jumatatea de ciuperci.

    Puneti pateul in boluri si lasati-l sa se raceasca bine inainte de servire.


Poze

Pate de Ciuperci cu Ierburi Aromate
Pate de Ciuperci cu Ierburi Aromate - poza 2
Pate de Ciuperci cu Ierburi Aromate - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

20/01/2013

Am facut-o si are un gust deplorabil ,nu ne-a placut

(0) (0) Abuz
05/01/2013

Foarte bine.

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Intotdeauna ceva facut in casa este apreciat si foarte sanatos.

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Foarte bineeeeeeeeee

(0) (0) Abuz
03/01/2013

Arata bine

(0) (0) Abuz
21/11/2012

O singura data am facut si-mi pare rau ca trebuie sa o spun dar nu ne-a placut

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
Risotto cu ciuperci - super rapid la thermomix
2 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile “Merele de aur” deliciile toamnei – Gutuile

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează