Petitchef

Rulada de porc cu branza, parizian

Antreuri
6 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1/2 kg pulpa de porc, sare, piper, boia de ardei dulce, 100 gr branza de oaie/ cas, 2 oua, 50gr faina, ulei.

Preparare

  • Pulpa se curata, se feliaza bucati, nu foarte mari, se bat si se condimenteaza, asezam branza si rulam, se prind cu o scobitoare, procedam asa cu toate feliile de carne.
    Se dau prin faina si ouale batute, se prajesc in uleiul incins.
    Se pot servi feliate pe un platou suedez cu de toate. BON APETIT!

Poze

Rulada de porc cu branza, parizian, poza 1Rulada de porc cu branza, parizian, poza 2Rulada de porc cu branza, parizian, poza 3


Comentarii (14):

07/04/2017

Daca nu stii sa scrii corect "BON APPETIT", ocazie cu care iti dai cu firma-n cap, adica te blamezi rau de tot, mai bine scrii "POFTA BUNA" si treaba se rezolva fara incidente!

(0) (0) Abuz
06/05/2015

Bomba calorica; e gustoasa dar cu sanatatea...

(0) (0) Abuz
06/05/2015

La pământ!

(0) (0) Abuz
05/05/2015

Apetisante!

(0) (0) Abuz
mihut, 05/05/2015

Oare in loc de prajire in ulei pot fi bagate la cuptor pe o foaie de copt?

(0) (0) Abuz
05/05/2015

Un fel de Cordon Bleu fara sunca! Bun

(0) (0) Abuz
costi1960
costi1960, 05/05/2015

Foarte gustos insa profund nesanatos. Niciodata nu se amesteca la o masa carnea cu brinza (lactate).
Enzimele necesare digerarii carnii difera radical de cele necesare digerarii lactatelor. Ele niciodata nu pot fi sintetizate simultan...deci unul dintre componentele de baza ale retetei, ori brinza ori carnea vor ramine nedigerate = ficat + bila chinuite.
Ar fi de dorit ca cei ce posteaza astfel de retete sa faca rabat la proastele obiceiuri alimentare si sa cultive un mod de hranire mai santatos.
Nu vreau sa stric cheful nimanui, doar m-am pomenit scriind :)

(0) (0) Abuz
05/05/2015

Arata foarte bine!!! Simplu si bun.
Multumesc pt . reteta.

(0) (0) Abuz
09/01/2015

Arata bine si se fac usor

(0) (0) Abuz
23/06/2013

Dupa continut si aspect este OK! O s-a incerc si eu!

(0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rulada de porc si ciuperci la cuptor
Rulada de porc si ciuperci la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulada de porc cu legume la cuptor
Rulada de porc cu legume la cuptor
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Rulada de porc
Rulada de porc
6 porții
1 oră
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Burger d'edmond - edmond pure burger
Burger d'edmond - edmond pure burger
1 porții
30 min
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: