Petitchef

Negresa de post cu multa ciocolata

Pur si simplu delicioasa!

Desert
3 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Mai mult decat usor!Se amesteca ingredientele de mai sus, nu conteaza ordinea deloc. Ciocolata o vom folosi data pe razatoarea mica.
  • Din ingredientele de mai sus pastram 50 gr ciocolata si nuca de cocos pentru ornare.Amestecul se va pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  • Se va da la cuptor pentru ~ 40 minute la 180 grade.
    Cand este fierbinte (abia scoasa din cuptor) vom orna cu nuca de cocos si ciocolata rasa .


Întrebări:




Comentarii:

12/11/2016

Rapid,usor,foarte buna.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/05/2015

K

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/10/2016

Imi place aceasta prajitura !

(0) (0) Abuz
11/03/2015

Daca nu pun ciocolata de menaj se intampla ceva ?

(0) (0) Abuz
07/12/2012

Delicioasa... am facut-o de cateva ori si de fiecare data a iesit super

(0) (0) Abuz
13/09/2012

Mi-a iesit super negresa

(0) (0) Abuz
10/08/2012

Naspa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează