Ingrediente: pentru waffles: 250 g faina 3 oua 3 linguri zahar 500 ml lapte un plic praf de copt -100 g unt topit o esenta rom sau vanilie un praf sare pentru...
Istoria spune ca inghetata era preferata printre dulciuri in vremea imparatilor romani. Hipocrate o folosea pe post de medicament, iar Alexandru cel Mare ca revigorant.
Ingrediente: 8 felii de paine unt pentru uns feliile de paine 1 ou 150 ml lapte 150 ml smantana vanilie coaja de portocala razuita cu aparatul de curatat...
Ingrediente: 1 kg faina 2 cubulete drojdie proaspata 500 ml lapte gras 200 g unt 250 g zahar tos 5 +1 galbenusuri (albusurile le congelam si le folosim la alte...
Ingrediente: 200 g unt/marg 200 g brinza cremoasa, (d.ex.Philadelphia) 300 g faina 60 g zahar brun 60 g zahr tos 60 g nuci macinate(merge ori si care nuca) 1...
Ingrediente: Ingrediente pentru aluat: 1 kg faina 500 ml apa calduta 150 g margarina 100-125 g zahar 75 g miere de albine 50 g drojdie proaspata un praf sare...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: un mar cat pumnul taiat cubulete 1praf de copt un paharel de 125 g de iaurt 1/2 esenta vanilie de la Dr. Oetker 1/2 paharel de ulei 3 paharele de...
Ingrediente: 8 oua 400 g zahar 3 lamai mari 150 ml ulei 350 g faina 150 g amidon 1 praf de copt zahar vanilat Pentru sirop: 500 ml apa 200 g zahar zeama de lamaie
Ingrediente: Pt aluat (2 cozonaci): 1,2 kg faina 6 galbenusuri 350 g zahar 600 ml lapte 200 g unt topit esenta de vanilie si rom, coaja rasa de lamaie si...
Ingrediente: 300 ml.apa 150 ml.ulei o lingura zahar 300 g. faina 4 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat CREMA 150 g...
Ingrediente: 650 g faina 250 ml apa minerala 4 linguri ulei 2 lingurite zahar 1 lingura sare ½ dintr-un pachet mic de drajdie proaspata Umplutura: 3 linguri...
Ingrediente: Pentru aluat: 350 g faina 150 zahar 1 ou 200 g unt topit coaja rasa de la o lamiie 1 plic praf de copt Pentru crema: un ou 200 g zahar 50 g amidon...