Petitchef

Bors cu supa, Pui

10 rețete
Rețetă Bors de pui cu orez si dres cu smantana

Bors de pui cu orez si dres cu smantana

(15 voturi) , (15)
Felul principal Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: carcasa de pui 1 pahar smantana 3-4 cartofi potriviti 1 ceapa mare 1 cutie rosii 1 kg bors 150 g orez 3 morcovi delikat, sare, piper patrunjel 4-5 bu...
Rețetă Bors de praz

Bors de praz

(6 voturi) , (1) , (6)
Felul principal Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors dup...
Rețetă Supa de pui cu zdrente de ou

Supa de pui cu zdrente de ou

(14 voturi) , (1) , (7)
Felul principal Foarte ușor 30 min 20 min
Ingrediente: 1-2 morcovi 2 cartofi carne 1 ou fidea delikat, piper patrunjel...
Rețetă Supa crema de linte rosie

Supa crema de linte rosie

(175 voturi) , (21) , (64)
Felul principal Foarte ușor 20 min 20 min
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1 linguri...
Rețetă Supa cu galuste

Supa cu galuste

(7 voturi) , (1) , (14)
Felul principal Foarte ușor 20 min 10 min
Ingrediente: carcasa pui, aripioare 3 morcovi 4-5 cartofi micuti delikat, patrunjel piper Pentru galusti: 2 oua gris sare...
Supa-enciclopedia culinara!

Supa-enciclopedia culinara!

(104 voturi) , (15 comentarii)

Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...

Rețetă Supa cu galuste imperiale

Supa cu galuste imperiale

(1 vot) , (1) , (1)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat, ...
Rețetă Supa de rosii cu linte

Supa de rosii cu linte

(1 vot) , (1)
Felul principal Foarte ușor 30 min 25 min
Ingrediente: 600 ml supa de pui sau legume 2 linguri ulei de masline 3 cepe nu prea mari 2~3 cate de usturoi cateva crengute de busuioc proaspat 115 g. linte rosi...
Rețetă Ciorba taraneasca de pui

Ciorba taraneasca de pui

(17 voturi) , (1) , (48)
Felul principal Foarte ușor 20 min 5 min
Ingrediente: carcase de pui, aripioare, paste, taietei 1 cutie rosi in suc propriu piper, cimbru, delikat 2-3 ardei copti 1 leg. patrunjel 1 kg bors 1 ceapa 1 m...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă Cioarba din aripioare de pui dreasa cu smantana

Cioarba din aripioare de pui dreasa cu smantana

(4 voturi) , (8)
Felul principal Foarte ușor 30 min 30 min
Ingrediente: aripioare de pui 2-3 morcovi 2 cartofi 1 ceapa putina varza bors smantana bulion paste fainoase sare, piper, tarhon, cimbru 3 oua patrunjel...
Rețetă Pui cu ananas si lapte de cocos

Pui cu ananas si lapte de cocos

(1 vot) , (3)
Felul principal Foarte ușor 20 min 25 min
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata rond...
Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

(213 voturi) , (19 comentarii)

Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.




Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.