Ingrediente: 4 fire mari de praz 1 morcov destul de mare 1/2 telina potrivita 1/2 ardei gras mare 2 cartofi potriviti suc de rosii dupa dorinta fiecaruia bors...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...
Ingrediente: 600 ml supa de pui sau legume 2 linguri ulei de masline 3 cepe nu prea mari 2~3 cate de usturoi cateva crengute de busuioc proaspat 115 g. linte...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata...