Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ingrediente: 1 morcov 1 ceapa 6 cartofi medii 2 scarite de porc sau garf afumate 200 g smantana 1 ou 200 g rosii pasate 1 litru de bors si o legatura de leustean
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: artofi suc de rosii sau bulion 3-4 catei de usturoi 1 ardei gras 2 cepe mai mici condimente(sare, piper, boia de ardei dulce si iute, ienibahar, o...
Ingrediente: Avem nevoie de: 1-1,5 kg cartofi noi 1 legatura de zarzavat nou 1 ceapa uscata mare 1 ardei gras 100g rosii pasta rustica 300 g smantana peste 30%...
Ingrediente: Cartofi un morcov o ceapa 2 lg paste steluta bors maggi sau zeama de lamaie leustean o ling de maggi secretul gustului de legume 2 lg ulei masline...
Ingrediente: aprox. 600 g file de salau de Nil cartofi curatati si taiati cubulete 1 iaurt 3-4 linguri faina 1 lamaie condimente pentru peste "Let's dip...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ingrediente: doua aripi si doua gaturi de curcan, o telina medie, doi morcovi, doi ardei grasi (unul verde si unul rosu), doua cepe mijlocii, 3 cartofi, un...
Ingrediente: Pentru o oala de 5-7 litri de ciorba : 2 cepe 2 morcovi O jumatate de telina (de marime medie) 2 cartofi 1 dovlecel 1 ardei gras (daca aveti de...
Ingrediente: Carne de gaina (spate si aripi) portionata si spalata O ceapa (curatata si spalata) Un morcov (curatat si spalat) O telina mica (curatata si...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...