Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 250 g orez 250 g mazare 5-6 cartofi mari 3 morcovi o ceapa 200 g smantana 2 oua vegeta sau praf de legume deshidratate marar cateva linguri de ulei ...
Ingrediente: 800 g. carne macra de miel 300 ml. iaurt zeama de la 1/2 de lamaie 1 lingurita sare 4-5 linguri ulei 2 cepe mijlocii, taiate felii sau 5-6 legaturi...
Ingrediente: 1 mana buna de loboda, 2 maini de spanac, 1 morcov, 2-3 fire de cepa verde, 2-3 fire usturoi verde, ½ cescuta de orez 2 cartofi, 1 legatura le...
Weekendul e pentru mine motiv de relaxare, cand desi ceasul biologic imi da trezirea la fel ca in zilele de lucru obisnuite, pierd timpul lenevind in pijamale, la televizor sau citind ziarul preferat. Momentul meu de rasfat culinar e un mic dejun tarziu, sau un brunch!
Ingrediente: 300-400g cu pastai de bob un morcov o ceapa un ardei gras marar patrunjel 4-5 linguri ulei o jumatate dovlecel 2 cartofi o bucata mica de telina put...
Ingrediente: ½ kg carne de porc, 4 morcovi, 2-3 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de telina verde, 1-2 fire m...