Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 250 g orez 250 g mazare 5-6 cartofi mari 3 morcovi o ceapa 200 g smantana 2 oua vegeta sau praf de legume deshidratate marar cateva linguri de ulei ...
Ingrediente: 800 g. carne macra de miel 300 ml. iaurt zeama de la 1/2 de lamaie 1 lingurita sare 4-5 linguri ulei 2 cepe mijlocii, taiate felii sau 5-6 legaturi...
Ingrediente: 1 mana buna de loboda, 2 maini de spanac, 1 morcov, 2-3 fire de cepa verde, 2-3 fire usturoi verde, ½ cescuta de orez 2 cartofi, 1 legatura le...
Folosit pentru a indulci si a da profunzime aromei diverselor preparate culinare, mirinul este un fel de vin de orez, dar cu un continut de aclool mult mai mic si continut mai ridicat de zahar.
Ingrediente: 300-400g cu pastai de bob un morcov o ceapa un ardei gras marar patrunjel 4-5 linguri ulei o jumatate dovlecel 2 cartofi o bucata mica de telina put...
Ingrediente: ½ kg carne de porc, 4 morcovi, 2-3 fire ceapa verde, 2-3 fire usturoi verde, 1 legatura patrunjel verde, cateva fire de telina verde, 1-2 fire m...