Ingrediente: 150 gr cârnați de vită 90 gr chiftele de vită 3 cartofi medii 3 morcovi 3 napi 1 ceapă roșie 70 gr concentrat de roșii o lingură de apă 100 ml de...
Ingrediente: Pentru dovleac : 1 dovelac mediu (3,5 kg) 1 1/2 ceapa 3 catei de usturoi 3 linguri de ulei de masline Sare Piper Pentru marinada crevetilor : 700...
Ingrediente: 520 gr morcovi 800 gr de cartofi 3 căței de usturoi 200 gr de seitan 200 gr năut (fiert) 2 cepe roșii 130 gr măsline verzi (fără sâmburi) 2 linguri...
Ingrediente: Chiftelute : 500 gr carne de vita tocata 250 gr carne de porc toata 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 gr pesmet 1 ou 60 ml lapte sare piper ulei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe 4 fosii de dafin rozmarin sare & piper 1/3 pachet de unt o capatana de usturoi taiata pe jumatate ulei de masline dupa gust 1/2...
Doar 1 pahar de suc de rosii consumat pe zi asigura 70% din necesarul de vitamina C din organism. Sucul proaspat de rosii este considerat un adevarat miracol pentru sanatate.
Ingrediente: 3-4 cartofi mari 2 cepe rosii potrivite 300 g ciuperci proaspete, champignon 2-3 fire patrunjel 2-3 linguri ulei sare piper boia de ardei dulce.
Ingrediente: Pentru galuste: 1 kg cartofi fainosi, faina cat se cere pentru un aluat nu prea tare, 2-3 linguri gris, chimen, sare, piper (daca se doreste)....
Ingrediente: 4-6 cartofi noi spalati bine si taiati in doua, fierti 3 linguri de ulei de masline 2 catei de usturoi zdrobiti 500 g rosii cherry 1 lingura...
Ingrediente: 1 kg cartofi rosii noi 1 lingura de ierburi italiene uscate 3 catei de usturoi, tocati marunt 1/4 cana ulei de masline (50 ml) sare si piper
Ingrediente: 2 sfecle rosii curatate si spalate (aproximativ 500 g.) un morcov curatat si spalat 3 cartofi mici curatati si spalati o ceapa curatata si spalata...