Ingrediente: 2 cartofi albi cu coaja subtire, nedecojiti dar foarte bine spalati jumatate de cartof dulce, decojit 2 oua 1/3-1/2 cana de telemea rasa o ceapa mica/...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 kg.de faina,1 cub de drojdie cat o nuca,200gr.de lapte batut,sare,1ou,ulei,5 cartofi,400 gr,de cas de oaie(telemea),o ceapa,boia ...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: INGREDIENTE:1 bucata piept de pui,250gr.pastai vidati,2morcovi fierti,5cartofi,100gr.telemea,1ou,putina apa minerala,piper,boia,vegeta,tarhon,sare,fai...
Ingrediente: 1 - 1.2 kg cartofi cam 300 g telemea 250 g branza dulce degresata 2 - 3 oua 1/2 lingurita nucsoara macinata lapte cat e nevoie unt pentru uns tava...
Ingrediente: 2 kg cartofi fierti 350 g telemea sau feta rasa,sau amestec de branza dulce de vaci si telemea 5 oua fierte tari 300 ml smantana de gatit 75 g unt 3-...
Cartofii dulci au o textura cremoasa si un gust dulce-picant, care ii face ideali pentru mancaruri savuroase. Acesti tuberculi sunt bogati in fibre, vitaminele A, C si B6, si o excelenta sursa de carbohidrati. Cartoful dulce este de asemenea considerat o sursa buna...
Ingrediente: 800 g cartofi fierti in coaja 3-4 oua, depinde cat de mari sunt 2 linguri de smantana 200 g telemea sarata, rasa 100 g branza de burduf 100 g cascava...
Ingrediente: un kg si jumatate de cartofi o ceapa potrivit de mare 5 oua cascaval branza telemea branza topita 200 ml smantana 3 linguri ulei 2 linguri faina sar...
Ingrediente: 1 kg cartofi noi 100 g telemea + 50 g cascaval, rase 2 oua 150 g smantana 2 - 3 crenvursti fierti si feliati subtire sare si piper dupa gust cateva m...
Ingrediente: 1 morcov mare 1 catel de usturoi 1 mar verde 2 bete de telina 2 linguri ulei de masline 100 g sunca de pui 20 g brinza telemea(feta chesse) 4 cartofi...
Ingrediente: un kg de cartofi fierti in coaja, 150-200 g de telemea de vaca, un ou, sare, piper, marar, patrunjel, 3 linguri faina. Pentru prajit: 2 oua...