Ingrediente: 4 felii mari de paine, 50 g crema de branza, 2 felii de sunca de Praga, cantitati mici de castraveti, salata de icre, rosii, ardei rosu, macrou...
Ingrediente: 1 vanata mai mare 1 dovlecel 2 rosii uscate conservate in ulei 500 g crema de branza 2 galbenusuri 1 catel de usturoi 1 lingura otet din orez 1...
Ingrediente: 5 fire de carnati afumati 8 cartofi rosii 4 morcovi o ceapa un fir de praz patrunjel verde 2 LG unt 200 g smantana + o LG cu varf de faina 200 g...
Ingrediente: un piept de curcan 400 g aluat foitaj 200 g crema de branza cu verdeata 100 g parmesan ras 100 g Cheddar ras 1 ou 400 g rosii cherry coapte,...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 5 ardei grasi verzi 2 rosii o ceasca mica de branza sarata 1 cutie de crema de branza simpla 1 legatura de marar 1 lingura de unt sare dupa gust
Ingrediente: 12 foi de placinta 200 g crema de branza -100 ml smantana 3-4 linguri de suc de sfecla rosie 3-4 rosii uscate * masline uleiul de masline cimbru...
Ingrediente: 3-4 oua lapte sare apa minerala bere (optional) 1 ardei rosu fin tocat pasta de rosii sau de ardei ulei de masline marar tocat fin Pentru...
Ingrediente: 250 g. paste conchiglioni (paste in forma de scoici mari) branza sarata 5-6 rosii crema de branza 5 linguri de ulei de masline busuioc oregano...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.