Ingrediente: 1 kg ciuperci champignon 2 morcovi de dimendiune medie 1 cartof mare 1 bucata de telina de circa 200 de grame cateva frunze de verdeata 1 capatana de ...
Ingrediente: 6 cartofi medii spalati bine de tot si taiati in cubulete sau pe lungime 4 morcovi spalati, curarati si taiati in cubulete 1 lingurita rozmarin 1 lin...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: crap 2,5 kg ceapa 5 buc morcov 5 buc rosii 6 buc 250 ml must alb are ulei condiment pentru peste Fit-up! de la Kamis 5 catei de usturoi...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: ficatei de pasare-1kg un morcov ras daca doriti sa ingrosati sosul, sau taiat rondele ceapa rasa daca doriti sa ingrosati sosul sau taiata fasii sub...
Ingrediente: cca un kg carne de vita (pulpa) frunze de salvie 2 ramurele de rozmarin 1/2 pahar de vin alb - 2 morcovi o ceapa 2 tulpini de telina 2 catei de ustur...
Ingrediente: Pentru 2-3 portii avem nevoie de : 7-8 aripioare de pui, 50ml ulei, 50 ml vin alb, 50 ml apa, o lingura de sos de soia, un catel de usturoi, boia, ...
Ingrediente: 1 conopida de cca 700 g 500 g muschi de porc tocat 300-400 ml suc de rosii 2 morcovi mari 2 cepe 2 catei usturoi sare,piper,boia dulce,oregano ...
Ingrediente: 2 pulpe de curcan mari 2 morcovi 1 ceapa mare 4-5 ciuperci cativa catei de usturoi 2 pahare de vin rosu sare, piper boabe cimbru, foi de dafin...
Ingrediente: 500-600 g pulpa de porc , un morcov , un pastarnac , o ceapa , cativa catei de usturoi , 2 foi de dafin , sare , piper , boia de ardei dulce ,...
Ingrediente: o bucata carne "nuca spata vitel lapte" o bucata costita afumata o ceapa mare usturoi un ardei 2 morcovi o ceasca vin alb o cutie rosii cubulete 2-3 ...