Ecler lebada cu vanilie / swan vanilla puffs-eclairs

Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Amestecam faina+sare+zahar . Intr-un vas pe foc punem untul +apa pana fierb.
Dam deoparte si turnam toata faina amestecand puternic. - Punem iar pe foc si amestecam pana se desprinde coca de pe peretii vasului.Punem intr-un bol amestecul si il mixam la viteza mica ca sa se racoreasca coca.
- Cand s-a racit adaugam ouale care au fost batute usor inainte.
- Coacem in cuptorul bine incins la foc iute 15 minute apoi 30-40 minute la foc mediu. Nu deschidem usa cuptorului.Se vor lasa.
- Dupa ce stingem focul le mai lasam in cuptor cu usa intredeschisa 15 min.ca sa se usuce bine.
- Dupa ce s-au racit,taiem capacele,umplem cu crema, punem gatul de lebada,capacelul il taiem in 2 (aripi) si pudram cu zahar.