Petitchef

Aluat pentru ecler, choix a la creme, profiterol

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor
366 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 1.53 (0.38€/porție)

Preparare

  • Puneti intr-o oala apa, untul, si sarea si lasati pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, dati oala deoparte de pe foc si adaugati faina toata odata..
  • Amestecati repede pana cand obtinetiun aluat omogen care se desprinde de pe peretii vasului. Lasati-o sa se racoreasca, amestecand din cand in cand.
  • Cand este calduta, incepeti sa adaugati ouale, pe rand. Nu se adauga urmatorul ou pana cand nu s-a integrat bine in compozitie oul adaugat deja.
  • Continuati astfel pana terminati toate ouale si amestecati pana obtineti un aluat omogen, de consistenta unei creme groase.
  • Cand ati obtinut consistenta potrivita o puteti folosi pentru a prepara prajiturile.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 366Kcal
  • Carbo: 22.1g
  • Grăsimi: 26g
  • Grăsimi sat.: 15.1g
  • Proteine: 10g
  • Fibre: 1.2g
  • Zahăr: 1.1g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 14
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)


Întrebări:




Comentarii:

21/12/2013

Super!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crème brûlée super-ușor la air fryer!
Crème brûlée super-ușor la air fryer!
6 porții
4 ore
Foarte ușor
Rețetă Tarta crème brûlée- un desert elegant
Tarta crème brûlée- un desert elegant
8 porții
1 h 50 m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Crema mousseline
Crema mousseline
10 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă frankenstein pentru halloween
Cremă frankenstein pentru halloween
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum sa faceti crema chiboust?
Cum sa faceti crema chiboust?
10 porții
2 ore
Dificil

Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun! Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează