Se amesteca intr-un vas branza de vaci cu ouale ,zaharul tos si cel vanilat, nucsoara si coaja de lamaie,se amesteca bine pana cand se topeste zaharul,apoi la sfarsit se adauga stafidele scurse de laptele in care s-au inmuiat.
Se ia aluatul,se intinde si se aseaza compozitia de branza,impaturim aluatul,in ce forma dorim…eu am ales ce se vede in poza si il ungem cu un ou batut bine.
Se da apoi totul la cuptor pana cand placinta capata o culoare aurie.
Pofta buna!
Va astept si pe blog http://papabundetot.wordpress.com
Eu de regula fac placinta cu aluat congelat si-mi iese foarte buna ,Acelesi cantitati pentru umplutura folosesc si eu ,numai ca eu pun mai putina branza (600-700 gr )Si candpun umplutura pe foaia din tava presar puti pesmet sau gris (ce am ) .
Comentarii:
BUONISIMA
SUPER BUNA
Eu de regula fac placinta cu aluat congelat si-mi iese foarte buna ,Acelesi cantitati pentru umplutura folosesc si eu ,numai ca eu pun mai putina branza (600-700 gr )Si candpun umplutura pe foaia din tava presar puti pesmet sau gris (ce am ) .
Nu stiti nimic buuuuuuuuuuu
Mmmmmmmmmmmmmm
Ieftina si f. buna !!!
E reteta bunicii mele,dar ma bucur ca mai exista,inca ,e traditionala !
Foarte usor de facut si sint si bune
Buuuuuuuuun
Arata bine!!!