Prajitura cu aluat fraged si branza de vaci

Ingrediente
6
Blat:
Crema de branza:
Bezea:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Blatul:
Intr-un bol am amestecat bine untura cu faina, zaharul, praful de copt si sarea pana am obtinut un amestec nisipos. Am adaugat oul si am omogenizat dupa care am pus putin cate putin , apa. - Va rezulta un aluat ferm, nelipicios pe care l-a introdus la rece pentru 30 minute.
- Crema de branza:
Amestecati bine toate ingredientele. Puteti adauga si stafide. Scoateti bila de aluat de la frigider, o intindeti cu un sucitor pe blatul de lucru si o transferati intr-o tava in care ati pus hartie pentru copt. - Turnati deasupra amestecul de branza si introduceti in cuptorul preincazit , pentru aproximativ 20-25 minute la foc mediu.
- Scoateti tava de la cuptor si adaugati , peste, bezeaua obtinuta din mixarea albusurilor cu zaharul .
- Intindeti uniform si introduceti din nou la cuptor, de data aceasta pe treapta superioara, la foc mic, pentru 15 minute; pana ce bezeaua e frumos rumenita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: